Інших рецептів не шукаю: найкраща морква по-корейськи з усіх, що я їла. На Новий рік 2024 приготую цілий таз

Смачна корейська морква – ідеальна закуска до святкового столу. Приготуйте смаколик за цим простим рецептом, і ваші гості будуть приємно здивовані смаком.

Апетитна закуска за цим простим рецептом точно сподобається всім, хто її скуштує хоча б раз. Для приготування страви не потрібно мати особливі кулінарні навички – навіть дитина впорається із завданням. Втім, найголовнішим фактором є обов’язкове дотримання всіх порад від досвідчених кулінарів. Отже, берімося до справи. Розповідаємо, як приготувати моркву по-корейськи смачно за лічені хвилини.

Як приготувати моркву по-корейськи, щоб закуска вийшла смачною й не занадто солодкою
Як приготувати моркву по-корейськи, щоб закуска вийшла смачною й не занадто солодкою

Інгредієнти:

  • 4 середні моркви;
  • 1 ст. ложка кунжутного масла;
  • 2 ст. ложки соєвого соусу;
  • 1 ст. ложка цукру;
  • 1 ч. ложка насінь кунжуту;
  • 2 зубчики часнику;
  • 2 ст. ложки оцту;
  • 1/2 ч. ложки червоного перцю;
  • Зелень.

Спосіб приготування:

Очистьте та помийте моркву. За бажання, можна використовувати спеціальну тертку для моркви по-корейськи – вона нарізає овочі таким чином, що виходять довгі й тонкі смужки. Злегка підсмажте насіння кунжуту на сухій сковороді до появи легкого аромату. Важливо не перетримати насіння на пательні, щоб вони не втратили свого смаку.

У великій мисці змішайте соєвий соус, кунжутне масло, цукор, оцет та часник. Якщо ви хочете приготувати гостру моркву, додайте червоний перець. Далі потрібно додати тонко нарізані смужки моркви до цієї суміші. Добре перемішайте отриману суміш, щоб морква рівномірно покрилася соусом. Поставте миску з морквою у холодильник принаймні на годину, аби дозволити страви увібрати смак соусу. Перед подачею посипте кунжутним насінням і додайте нарізану зелень для прикраси.

Як приготувати моркву по-корейськи, щоб закуска вийшла смачною й не занадто солодкою
Як приготувати моркву по-корейськи, щоб закуска вийшла смачною й не занадто солодкою

Ідеальна закуска до новорічного столу готова. Ви можете куштувати її окремо, а можете комбінувати з іншими продуктами та створювати апетитні страви. Так, наприклад, корейську моркву можна використовувати для приготування тарталеток із паштетом. Смачного!

Популярне

Схожі статті

Картопляна запіканка на сковороді по-швейцарськи: рецепт, як у найкращих ресторанах, але на домашній кухні

Картопляна запіканка - це дуже простий, але при цьому смачний і ситний варіант обіду або вечері нашвидкуруч. Саме такий рецепт запіканки на сковорідці ми сьогодні й підготували. Сподобається кожному.

Найпростіший варіант для всієї родини. За останній шматочок змагаються: ледачий пиріг із сиром на сковороді

Усі ми любимо випічку, без неї важко уявити гарний вечір. Але часом так ліньки розводити готування і тісто. Сьогодні ми підготували рецепт ледачого пирога з лаваша з сиром і ковбасою на сковороді.

Діти швидко зростають: Олена Тополя показала, як нині виглядає її найменша 3-річна донечка в оточенні братів

Двох старших синів Олена Тополя показує широкому загалу доволі часто, а от найменшу донечку Марійку намагається приховувати від прихильників. Усе ж на деяких фото можна роздивитися 3-річну дитину.