З’їдять за 2 хвилини. Новий салат з буряка на кожен день і на свято: нереально смачне поєднання продуктів

Апетитний рецепт салату з буряка сподобається навіть тим, хто вважав, що не любить цей овоч. Розповідаємо, як приготувати закуску правильно та смачно.

Салат із буряка, попри розповсюджену думку, може бути дуже смачним. Для приготування реально апетитної закуски потрібно знати секрет, як комбінувати інгредієнти так, щоб вони добре підходили одне одному. Для цього рекомендуємо дослухатись до порад, про які ми розповідаємо у цьому рецепті. Такий салат однозначно можна поставити навіть на святковий стіл, адже сподобається він навіть примхливим гостям. Отже, берімося до справи!

У мережі розповіли, як приготувати смачний салат із буряка та горіхів, який сподобається всім
У мережі розповіли, як приготувати смачний салат із буряка та горіхів, який сподобається всім

Інгредієнти:

  • 2 середні буряки;
  • 150 г горіхів;
  • 200 г м’якого сиру;
  • 100 мл оливкової олії;
  • 2 ст. ложки бальзамічного оцту;
  • 1 ч. ложка меду;
  • Сіль та чорний перець на смак;
  • 2 ст. ложки свіжої м’яти або руколи.

Спосіб приготування:

Зваріть буряки до готовності. Очистьте їх від шкірки та наріжте на кубики. Ви також можете натерти варені овочі на тертці. Обсмажте горіхи на сухій сковороді протягом 3-5 хвилин або до появи легкого аромату. Обережно – не дайте горіхам перегрітися. У мисці змішайте оливкову олію, бальзамічний оцет, мед, сіль та чорний перець. Добре перемішайте отриману суміш.

У великій мисці перемішайте кубики буряка, обсмажені горіхи та нарізаний на кубики сир. Полийте салат готовою заправкою та обережно перемішайте, щоб усі інгредієнти були покриті заправкою. Перед подачею посипте салат свіжою м’ятою або руколою для того, щоб освіжити закуску. Салат можна залишити в холодильнику на декілька годин, щоб дозволити йому добре просочитись соусом.

У мережі розповіли, як приготувати смачний салат із буряка та горіхів, який сподобається всім
У мережі розповіли, як приготувати смачний салат із буряка та горіхів, який сподобається всім

Цей салат із буряка та горіхів вийде не лише смачним, але й корисним завдяки багатому на вітаміни та мікроелементи складу. Обов’язково спробуйте приготувати його на вечерю, а потім – прикрасьте цим салатом новорічний стіл. Смачного!

Популярне

Схожі статті

Намазка, яка побʼє всі рекорди за швидкістю поїдання: за останній шматочок закуски гості можуть побитися

Спробуйте приготувати цю смачну та корисну намазку з авокадо, яка не тільки порадує вас своїм смаком, але й забезпечить організм корисними речовинами та енергією.

Актриса “Дизель Шоу” Вікторія Булітко дітей не має, а у Сморигіна їх троє: як виглядають нащадки Євгена

Зірка "Дизель Шоу" Євген Сморигін не тільки професійний актор, а й люблячий чоловік та батько трьох дітей. Як виглядають сини та єдина донька знаменитості?

Леся Нікітюк показала ноги від вух без краплі целюліту: незаміжня краса в екстра-міні. Притула б оцінив

Найвідоміша українська блондинка та знаменита телеведуча Леся Нікітюк схвилювала фанатів новими фото з довгими та стрункими ногами. Світлина зібрала сотні коментарів та компліментів.