Фаршировані “Яйця дракона” на Новий рік 2024: закуска, яку з’їдять в перші 5 хвилин застілля і попросять ще

Цей рецепт фаршированих яєць вразить ваших гостей не лише смаком, а й зовнішнім виглядом. Вони мають "космічний" вигляд і стануть прикрасою вашого святкового столу.

2024 рік – рік Дракона. Експерти рекомендують готувати на новорічний стіл більше овочевих страв, салатів і різноманітних закусок. Пропонуємо до вашої уваги чудову закуску на святковий стіл, яка стане символом Нового року. Фаршировані яйця за цим рецептом дуже смачні, ніжні і не банальні. А їхній зовнішній вигляд нагадує витвір мистецтва.

Необхідні інгредієнти:

  • яйця – 6 шт;
  • фіолетова капуста – 300 г;
  • кальмари мариновані – 100 г;
  • огірок свідий – 80 г;
  • часник – 1 зубчик;
  • вершковий крем-сир – (50 г в начинку + 80 г на верх);
  • майонез – 30 г;
  • сіль, перець за смаком.

Спосіб приготування:

Яйця потрібно відварити вкруту і охолодити.

З фіолетової капусти потрібно зробити розчин, який пофарбує яйця. Для цього сиру капусту треба подрібнити в блендері до стану пюре. Відтискаємо з пюре сік і відставляємо його. Перекладаємо пюре у глибоку миску, заливаємо його звичайною водою і перемішуємо. У цю суміш опускаємо зарання відварені яйця. Очищати їх не треба, але треба по них постукати, щоб у скарлупі були тріщини. Таким чином окрас на яйцях буде у формі візерунків. Залишаємо яйця фарбуватися приблизно на пів години.

Фаршировані Яйця дракона на Новий рік 2024
Фаршировані Яйця дракона на Новий рік 2024

В цей час готуємо начинку для фарширування. Мариновані кальмари дрібно нарізаємо. Свіжий огірок також нарізаємо дрібним кубиком і змішуємо з кальмаром.

Яйця виймаємо з капустяного розчину і очищаємо. Розрізаємо кожне яйце навпіл і виймаємо з нього жовтки. Розминаємо жовтки вилкою і перекладаємо до начинки.

Фаршировані Яйця дракона на Новий рік 2024
Фаршировані Яйця дракона на Новий рік 2024

Начинку солимо, перчимо і додаємо крем-сир. все перемішуємо до однорідності.

Готовою начинкою наповнюємо білки.

До другої частини крем-сиру додаємо пару ложок капустяного соку, який підготували раніше і перемішуємо. Цим сиром зверху змащуємо фаршировані яйця. Майонезом робимо на яйцях білі крапочки.

Ефектна і смачна закуска “Яйця дракона” готова!

Популярне

Схожі статті

До чаю готую нашвидкуруч швидкий пиріг із начинкою: тісто замішую вінчиком, навіть руки залишаються чисті

Коли хочеться попити чайку з чимось смачненьким, відразу згадайте цей рецепт. Тісто заливне, тому готується дуже швидко. Ароматна начинка додає особливої нотки смаку.

Актриса “Дизель Шоу” Вікторія Булітко показала свого майбутнього чоловіка: ви думали, це Сморигін, але ні

Вікторія Булітко настільки закохана й щаслива, що хоче розповісти про своє кохання всьому світу. На закиди, що щастя любить тишу, не зважає, а всіляко афішує свого обранця.

Так ось чому Jerry Heil не повернулася до України після “Євробачення”: закрутила роман з учасником конкурсу

Коли Альона Альона повернулася до Києва після тріумфу на "Євробаченні", всі здивувалися: де її партнерка Jerry Heil? Версій щодо зникнення другої учасниці дуету є кілька.