Відбивні готую за 15 хвилин: смакує у будні та на свята. Головне – правильно запанірувати м’ясну продукцію

М'ясо за цим рецептом виходить соковитим, з рум'яною скоринкою. Таку свинину в клярі можна готувати в будень чи для гостей на святковий стіл. Для романтичної вечері теж згодиться.

Вам знадобиться:

  • 300 г свинини;
  • 1 яйце;
  • 50 мл молока;
  • 2 ст.лож. борошна;
  • 1 дрібка солі;
  • 1 дрібка чорного меленого перцю;
  • 2 ст.лож. олії;
  • 1 зубчик часнику.
Відбивні зі свинини у клярі

Свиняче м’ясо має бути свіжим, бажано обирати вирізку. Свинину промийте, промокніть паперовим рушником. Розріжте на тонкі пласти. Відбийте шматочки кухонним молотком з обох боків. Краще покласти їх у поліетиленовий пакет, щоб м’ясні бризки не розліталися по кухні.

Відбивні зі свинини у клярі

Приготуйте кляр. Вбийте у мисочку яйце, посоліть і поперчіть. Збийте вінчиком. Долийте молоко. Ще раз перемішайте. Додайте просіяне борошно. Суміш має бути без грудочок. Додайте часник, пропущений крізь прес. Перемішайте. За бажанням можете додати будь-які улюблені спеції. Це не завадить.

Відбивні зі свинини у клярі

Пательню поставте на вогонь. Влийте олію. Вона має прогрітися. Лише після цього вмочайте кожен шматочок м’яса в кляр, обмочивши зусібіч. Викладіть відбивні на сковорідку.

Відбивні зі свинини у клярі

Смажте на сильному вогні до утворення золотавої скоринки. Переверніть на інший бік і теж підсмажте. Накрийте кришкою, вогонь зменште до середнього і тримайте ще 10 хвилин, щоб серединка дійшла до готовності.

Викладіть готові відбивні на паперовий рушник, щоб прибрати зайвий жир. Після цього можете подавати до столу з гарніром та свіжими чи солоними овочами. Ось так дуже швидко вдасться нагодувати родину ситно й смачно.

Популярне

Схожі статті

Найшвидший торт, який мені колись доводилось пекти: легкі коржі із заварним кремом самі тануть в роті

Важко уявити щось більш апетитне, ніж аромат свіжоспеченого торта. Він — справжній шедевр кулінарії, якщо його секрет полягає в гармонійному поєднанні бісквітних коржів та ніжного заварного крему.

Щось давно не чутно: куди поділась й чим займається зараз суддя шоу “Україна має талант” Слава Фролова

Талановиту, яскраву та харизматичну суддю багатьох сезонів талант-шоу "Україна має талант" Славу Фролову глядачі запам'ятали та полюбили. Але минуло вже кілька років, як вона зникла з екранів.

Найяскравіший у світі торт “Королівський рубін” можна приготувати навіть на весілля: красиво та святково

У світі кулінарії існують деякі творіння, які вражають не лише смаком, але й виглядом. Один з таких десертів — найяскравіший у світі торт "Королівський рубін".