Готую ніжний салат з фетою на новорічний стіл: не могла подумати, що це так смачно. Називається “Хвилинка”

Цей новорічний салат з фетою повертає назад у літо. Страва дуже свіжа, легка і смачна. Салат виконаний в італійському стилі і нікого не залишить байдужим.

Недарма кажуть, що все геніальне просто. Це саме про цей салат з томатами і фетою. В цій страві мінімум інгредієнтів та вони настільки вдало поєднуються між собою, що утворюють цілу гаму смаку.

Такий салат можна сміливо готувати на новорічний стіл. Він ідеально розбавить важкі та калорійні страви, які зазвичай готують на зимові свята.

Необхідні інгредієнти:

  • помідори чері – 200 г;
  • консервована кукурудза – 250 г;
  • червона цибуля – 1 шт;
  • фета – 100 г;
  • кріп – 1 пучок;
  • олія – 3 ст.л;
  • сіль, перець, сухі орегано та базилік.

Спосіб приготування:

Фіолетову цибулю потрібно подрібнити ножем якомога дрібніше. Перекладаємо цибулю в салатник і зверху її посипаємо щіпкою цукру. Додаємо до цибулі сухі орегано, базилік і вливаємо олію. все перемішуємо. Виходить так звана цибулева заправка.

Легкий, свіжий і смачний салат з фетою без майонезу
Легкий, свіжий і смачний салат з фетою без майонезу

Якщо ви готуєте цей салат влітку, то можна використати будь-які помідори. А в холодну пору року краще обирати томати-чері, адже вони навіть взимку залишаються смачними і мають яскравий смак. Помідори потрібно порізати навпіл в перекласти у салатник. Туди ж додаємо консервовану кукурудзу.

Фета потрібно дрібно подрібнити і додати до салату. Під час перемішування, фета має стати частиною соусу, а інші частинки фети мають зустрічатися у салаті.

Легкий, свіжий і смачний салат з фетою без майонезу
Легкий, свіжий і смачний салат з фетою без майонезу

Додаємо до салату дрібно нарізаний кріп, сіль, перець і добре перемішуємо.

Готовий салат відразу подаємо до столу.

Поєднання свіжих томатів і солоної, кремоподібної фети – класичне. Ці два продукти дійсно ідеально доповнюють один одного. В цей салат також можна додавати свіжий базилік, оливки або маслини. Вийде також дуже смачно.

Готуйте з задоволенням і смачного!

Популярне

Схожі статті

Меншій 6 рочків, а найменшій — місяць: як родина Лілії Ребрик весело вітала своїх дівчаток з Днем народження

Щасливі сімейні моменти завжди наповнюють серця радістю та незабутніми спогадами. Для родини відомої української актриси Лілії Ребрик, День народження доньок — це особливий привід для веселощів.

Потапу в Німеччині таке й не снилось: Клавдія Петрівна оголосила про другий концерт у Палаці спорту в Києві

У гру "Хто ж насправді Klavdia Petrivna?" втягуються все більше людей – просто любителів музики та зірок. Таємнича артистка пообіцяла зняти свій балахон та капелюх під час сольного концерту.

Найсмачніший вишневий пиріг, який я коли-небудь їла: шматочок раю ви можете створити просто вдома

Відчуйте смак десертного раю, не виходячи зі своєї власної кухні з вершковим вишневим пирогом. Ця випічка — справжнє шедевральне поєднання ніжного борошняного тіста та соковитих вишневих ягід.