Салат у стилі “Тиха розкіш”: з 5 інгредієнтів, але крутіше олів’є і шуби в 1000 разів. Готую на Новий рік

Салат з шинкою та ківі виходить дуже смачним, з яскравим і небанальним смаком. Крім того, цей салат має дуже нарядний вигляд, тому стане прикрасою на святковому столі.

Звичні Шуба та Олів’є вже багатьом приїлися. Зараз на святковий стіл хочеться ставити більш цікаві та вишукані страви. Пропонуємо до вашої уваги неймовірно смачний і небанальний салат з шинкою та ківі. Поєднання м’яса з кисло-солодким ківі ідеальне. Цей салат не залишить байдужим нікого.

Необхідні інгредієнти:

  • твердий сир – 200 г;
  • шинка – 200 г;
  • морква – 1 шт;
  • варені яйця – 2 шт;
  • ківі – 3 шт;
  • часник – 1 зубчик;
  • майонез, сіль, перець за смаком.

Спосіб приготування:

Цей салат можна приготувати у класичному вигляді, а можна у вигляді вінка. В такому випадку на центр плоскої тарілки ставимо склянку і всі шари салату викладає навколо склянки.

Для першого шару потрібно натерти твердий сир, додати до нього столову ложку майонезу і видавити зубчик часнику. Все ретельно перемішуємо і викладаємо першим шаром, злегка утрамбовоючи його руками.

Рецепт смачного салату на Новий рік з шинкою і ківі
Рецепт смачного салату на Новий рік з шинкою і ківі

Варено-копчену шинку натираємо на крупну тертку і викладаємо наступним шаром. Шинку можна замінити запеченим м’ясом або копченою куркою. Цей шар змащуємо майонезом. Відварену моркву натираємо на крупну тертку і викладаємо наступним шаром. Моркву злегка присолюємо і такоє змащуємо майонезом. 2 варені яйця натираємо на крупну тертку і викладаємо на моркву. Цей шар присолюємо і змащуємо майонезом.

Для фінального шару нарізаємо соломкою ківі. Викладаємо їх на салат, повністю покриваючи всю поверхню.

Рецепт смачного салату на Новий рік з шинкою і ківі
Рецепт смачного салату на Новий рік з шинкою і ківі

Виймаємо склянку, яка стояла в центрі тарілки.

Прикрашаємо салат за власним бажанням. Для прикрашання можна використати грецький горіх, зерна гранату, зелень та інше.

Салат готовий! Він виходить не лише красивим, а й дуже смачним. Салат водночас ситний і свіжий. Ківі ідеально поєднується з іншими інгредієнтами у салаті.

Смачного!

Популярне

Схожі статті

Ця закуска зі святкового столу завжди зникає першою: курячі трубочки з зеленою цибулею та плавленим сирком

Коли справа доходить до святкового столу, хочеться здивувати гостей не лише смаком, але й виглядом страв. Трубочки з курячої грудки із зеленою цибулею та плавленим сирком — саме те, що треба.

Найсмачніший яблучно-карамельний пиріг: французький “Тарт Татен”. Десерт, який смакує з морозивом. Рецепт

Рецепт яблучно-карамельного пирога, який сподобається як дорослим, так і дітям. Розповідаємо, як спекти справжній французький пиріг із ідеальною начинкою.

“Я став батьком”: Волошин після розлучення з Трінчер обзавівся нащадком. Фоловери почали “розслідування”

Олександр Волошин приголомшив публіку новиною про те, що втретє став батьком. З нагоди цієї події блогер опублікував цікаві кадри у своєму фотоблозі.