Як зі звичайного плавленого сирка зробити ідеальну намазку на бутерброди і канапе: кращий рецепт з існуючих

Найпростіша у приготуванні намазка може легко стати зіркою новорічного столу. Достатньо просто змішати декілька інгредієнтів – і смакота до свята готова.

Головна особливість намазки з плавленого сиру полягає в тому, що її легко готувати та смачно їсти. Таку закуску можна зробити буквально за лічені хвилини, але результат вас дуже порадує, адже вийде апетитна основа для створення канапе та бутербродів. Вам знадобиться мінімум інгредієнтів, які створять чудовий тандем. Отже, берімося до приготування святкової закуски.

Кулінари поділились простим рецептом апетитної закуски з плавленого сиру
Кулінари поділились простим рецептом апетитної закуски з плавленого сиру

Інгредієнти:

  • Плавлений сир – 2 шт.;
  • Варені яйця – 2 шт.;
  • Часник – 1 зубчик;
  • Масло вершкове – 30 грамів;
  • Майонез – 2 столові ложки;
  • Зелень і сіль.

Спосіб приготування:

Нічого особливо важкого у приготуванні цієї намазки немає. Для початку потрібно зварити курячі яйця та залишити їх до повного охолодження. Тим часом в окремій мисці почніть змішувати інші інгредієнти. На тертку натріть плавлений сир і очищений часник. Туди ж додайте майонез, улюблені спеції та вершкове масло. Зелень подрібніть і також додайте у миску. Не забудьте про сіль.

Коли яйця охолонуть, очистьте їх від шкаралупи та натріть на тертці. Додайте у миску з іншими продуктами. Добре перемішайте отриману масу, поки вона не стане одноріднішою. Залиште намазку у холодильнику на декілька годин.

Кулінари поділились простим рецептом апетитної закуски з плавленого сиру
Кулінари поділились простим рецептом апетитної закуски з плавленого сиру

Ваша намазка готова. Така апетитна закуска стане у пригоді, коли ви захочете приготувати смачні канапе або бутерброди. Достатньо красиво нарізати багет, підсмажити його з обох боків до золотої скоринки, викласти трішки намазки та прикрасити зеленню. Ви також можете експериментувати й додавати до закуски червону рибу, м’ясну нарізку, овочі та інші улюблені продукти. Смачного!

Популярне

Схожі статті

Старший син Анатолія Хостікоєва не від Сумської збирає компліменти від всіх жінок України (ФОТО)

Георгій народився у другому шлюбі Анатолія Хостікоєва та Любов Кубюк. Звісно, як мама і тато, став актором. Нині знаменитий чоловік приміряє на себе різні цікаві образи.

Час від часу влаштовую рідним кавказький сніданок: готую справжні хачапурі по-аджарськи з листкового тіста

Майже справжні хачапурі по-аджарськи можна легко приготувати на українській кухні. Для цього знадобиться листкове тісто, а приготувати човник – справа рук техніки.

Людмила Барбір вперше показала свого сина Тараса: неможливо повірити, що вона – мама такого дорослого хлопця

Людмила Барбір відома всім як телеведуча ранкового шоу «Сніданок з 1+1». Про її сім'ю відомо мало. Але нещодавно ведуча виставила фото на честь свята і здивувала шанувальників дорослим сином.