Цей салат ніколи не вийде з моди: ідеально швидко, просто і смачно. Гості приходять спеціально на нього

Простий у приготуванні салат точно прикрасить ваш святковий стіл. Закуска на Новий рік 2024 сподобається вам з найпершої ложки. Ділимось простим рецептом.

Якщо ви полюбляєте апетитне поєднання квасолі та ковбаси, то цей рецепт спеціально для вас. Смачний салат із додаванням цих інгредієнтів ідеально прикрасить ваш новорічний стіл. Ви точно залишитесь задоволеними, коли скуштуєте готову страву. Вам не доведеться витрачати на приготування багато часу, але результат потішить навіть гурманів. Берімося до справи!

Кулінари опублікували рецепт смачного салату для любителів ковбаси та квасолі
Кулінари опублікували рецепт смачного салату для любителів ковбаси та квасолі

Інгредієнти:

  • 1 банка консервованої квасолі;
  • 200 г ковбаси салямі;
  • 1 червона цибуля;
  • 1 маринований або свіжий огірок;
  • 1 червона паприка;
  • 100 г твердого сиру;
  • 3 ст. ложки оливкової олії;
  • 2 ст. ложки бальзамічного оцту;
  • Сіль та чорний перець на смак;
  • Свіжа петрушка для подачі.

Спосіб приготування:

Приготування салатів рідко відрізняється особливою складністю – саме за це їх і люблять господині. Для того, аби приготувати смаколик за цим рецептом, спочатку злийте рідину з банки з консервованою квасолею та промийте її під холодною водою. Ковбасу наріжте на тонкі півкільця або кубики.

Овочі також наріжте. Цибулю нашаткуйте кружальцями, а огірок – кубиками. Паприку або болгарський перець можете нарізати кубиками. У великій мисці з’єднайте квасолю, ковбасу, цибулю, огірок, паприку та тертий сир. В іншій мисці змішайте оливкову олію, бальзамічний оцет, сіль та чорний перець. Полийте салат отриманою заправкою та ніжно перемішайте, щоб усі інгредієнти були покриті отриманим соусом. Перед подачею салату прикрасьте свіжою петрушкою або кропом.

Кулінари опублікували рецепт смачного салату для любителів ковбаси та квасолі
Кулінари опублікували рецепт смачного салату для любителів ковбаси та квасолі

Дозвольте салату настоятися у холодильнику протягом 30 хвилин перед подачею, щоб всі інгредієнти краще перемішались між собою. Цей салат із квасолею і ковбасою вражає насиченістю смаків. Він чудово підходить для обіду чи як закуска до святкового столу. Смачного!

Популярне

Схожі статті

Закусок багато не буває: огірки по-корейськи — знаменита страва кімчі. Це не лише смачно, а ще й корисно

Коли справа доходить до корейської кухні, багато хто експериментує з різноманітними стравами, щоб відчути екзотичні смаки та нові кулінарні враження. Але на першому місці — знаменита кімчі з огірків.

Українська Південна Пальміра не гірше Мальдівів: Леся Нікітюк приїхала в Одесу й приголомшила своїм виглядом

Леся Нікітюк ніколи не відмовляє собі похизуватися своїми принадами та зробити цікаві фото з міст, де вона буває по роботі або просто відпочиває.

Рецепт на вагу золота: м’ясні гнізда з грибами та яйцями готую на всі свята. Ніхто не вірить, що це просто

Існують рецепти, які цінуються як справжній кулінарний скарб, адже їхній смак і вигляд підкорюють з першого ж погляду та шматочка. Одним із таких є рецепт м'ясних гнізд з грибами та яйцями.