Апетитний салат на Новий рік 2024: не готуйте його зараз – такий смачний, що до свята “не дотягне”. Рецепт

Все, що потрібно для приготування апетитного салату – це змішати кукурудзу та крабові палички. А ось один секретний інгредієнт легко доповнить страву та зробить її вдвічі смачнішою.

Якщо ви довго мізкували, але все ніяк не могли вирішити, що ж приготувати до святкового столу, обов’язково спробуйте приготувати цю просту закуску. Смачний салат на Новий рік 2024 не просто красиво виглядає, але й чудово смакує. Завдяки простому секретному інгредієнту, сирному соусу, ця страва набуває особливого шарму. Розповідаємо, як готувати закуску.

Кулінари поділились простим рецептом смачного салату на Новий рік 2024, який легко готується
Кулінари поділились простим рецептом смачного салату на Новий рік 2024, який легко готується

Інгредієнти:

  • 200 г крабових паличок;
  • 1 банка кукурудзи;
  • 1 огірок;
  • 100 г твердого сиру;
  • Зелена цибуля;
  • Сіль і перець на смак;
  • Сирний соус.

Спосіб приготування:

Для початку потрібно підготувати всі інгредієнти для салату. Почніть із крабових паличок. Їх наріжте улюбленим і зручним для себе способом – це можуть бути кружальця або соломка. Далі відкрийте кукурудзу та вилийте зайву рідину. Огірок та сир нашаткуйте соломкою або будь-яким улюбленим способом.

У великій мисці з’єднайте крабові палички, кукурудзу, огірок та сир. Додайте зелену цибулю для аромату. Додайте до майже готової страви сирний соус та обережно перемішайте, щоб усі інгредієнти були покриті заправкою. За бажання, прикрасьте салат крабовими паличками зверху. Подавайте салат охолодженим, попередньо витримавши його у холодильнику принаймні ніч. Це потрібно для того, аби інгредієнти добре просочились смаком соусу.

Кулінари поділились простим рецептом смачного салату на Новий рік 2024, який легко готується
Кулінари поділились простим рецептом смачного салату на Новий рік 2024, який легко готується

Перед подачею можна додати лимонний сік або свіжу зелень до готового салату. Така хитрість допоможе освіжити смак закуски. Цей салат не лише смачний, але й свіжий і легкий. Готова страва ідеально підкреслить ваше святкове застілля. Смачного!

Популярне

Схожі статті

Злата Огнєвіч дуже прив’язана до батька: де нині перебуває родич співачки, як виглядає і чим займається

Тато Злати Огнєвіч усе життя пропрацював хірургом. Тож коли почалося повномасштабне вторгнення, не схотів їхати за кордон в евакуацію, а продовжив рятувати життя українських солдатів.

Талановита людина талановита у всьому: народна артистка і мама двох дітей Могилевська пішла в сферу Фреймут

Усім нам відома Наталія Могилевська. Її всі знають як зіркову співачку, але заводна артистка встигає все, і мало хто знає про іншу її діяльність. Сьогодні ми розповімо, який проект вона готує.

Краще смаженої картоплі: коли не знаю, що приготувати, роблю картопляні язички. Улюблена страва на всі роки

Якщо треба зготувати щось дуже дешеве на вечерю, підійдуть картопляні язички. Основними інгредієнтами є борошно й картопля. Тож вийде дуже смачно і при цьому бюджетно.