Ідеальна закуска до святкового столу: змішала 3 інгредієнти – і “заповнила” пустоту на столі. Простий рецепт

Для приготування цієї закуски не потрібно витрачати багато часу або коштів. Із простих інгредієнтів ви легко можете зробити апетитне доповнення до свого святкового столу.

Якщо ви хочете зробити справжній український святковий стіл, без сала не обійтись. Така проста намазка, основним інгредієнтом є саме сало, стане чудовим доповненням до застілля. Готується вона без перебільшення за лічені хвилини, але результат говорить сам за себе – на столі не залишиться і крихти після цього смаколика. Розповідаємо, як просто та швидко приготувати апетитну закуску.

Кулінари поділились простим рецептом смачної закуски, яка готується на основі сала
Кулінари поділились простим рецептом смачної закуски, яка готується на основі сала

Інгредієнти:

  • Сало;
  • Часник;
  • Сіль і спеції;
  • Хліб.

Спосіб приготування:

Нічого важкого у приготуванні такої закуски немає. Для початку потрібно підготувати всі інгредієнти. Для цього потрібно зрізати шкірки зі свинячого сала, а потім нарізати його на невеликі шматочки. Одразу дістаньте блендер, в якому будете перебивати продукти. Наступним кроком очистьте та наріжте часник. Разом із салом помістіть його у чашу блендера. Туди ж додайте сіль та улюблені спеції. Подрібніть до однорідності.

Хліб підсмажте на пательні з обох боків. Потім – перекладіть його на красиву тарілку. Зверху викладіть трішки намазки та прикрасьте зеленою цибулею, кропом або петрушкою. Ви також можете змінювати – доповнювати або прибирати інгредієнти з цього рецепту. Страва готова, можете подавати до столу.

Кулінари поділились простим рецептом смачної закуски, яка готується на основі сала
Кулінари поділились простим рецептом смачної закуски, яка готується на основі сала

Отже, як ви могли запевнитись самостійно, готується така намазка дуже просто та швидко. Для неї знадобиться мінімум інгредієнтів, але витончений і водночас такий український смак частування додасть особливого настрою вашому застіллю. Хутчіше беріться до приготування страви. Смачного!

Популярне

Схожі статті

Страва з ароматом дитинства! Працівниця їдальні поділилася рецептом міні-піци, яку ми всі так обожнювали

Приготувати смачні та ароматні міні-піци, яки всі ми памʼятаємо зі шкільної їдальні, з легкістю можна вдома. Спробуйте цей рецепт та порадуйте своїх близьких приємними спогадами.

Не пиріг, а казка: тісто без дріжджів і яєць, а начинка може бути різною, у мене з яблуками. Така смакота

Кожен любить випічку. Це простий і ситний десерт або основна страва для всієї родини в будь-який час дня. Сьогодні ми підготували рецепт пирога без дріжджів і яєць, начинка може бути будь-якою.

Усього 5 інгредієнтів, а так смачно: побачила в гостях салат “Червоне море” і тепер готую на святковий стіл

Простий в приготуванні, але смачний салат "Червоне море" підкорить серця навіть найвибагливіших гурманів. Солодкі перці ідеально поєднуються з соленими крабовими паличками, створюю неповторний смак.