Рецепт мандаринового рулету, який готується без духовки: чому я раніше не знала про цей геніальний десерт?

Такий незвичайний рулет точно сподобається вашим гостям. Для його приготування потрібно витратити мінімальну кількість часу, але результат вийде не гірше, ніж у ресторані.

Ароматний і неймовірно смачний рулет вражає не лише своїм зовнішнім виглядом, але і простотою приготування. Для того, аби отримати таку смакоту, вам потрібно всього лише змішати декілька простих інгредієнтів, закинути все у духовку, а потім – зібрати все в рулет. Звучить апетитно? Хутчіше беріться до справи!

Кулінари поділились нереально простим рецептом смачного рулету з мандаринів
Кулінари поділились нереально простим рецептом смачного рулету з мандаринів

Інгредієнти

Для тіста:

  • 4 яйця;
  • 150 г цукру;
  • 150 г борошна;
  • 1 ч. ложка розпушувача для тіста;
  • 1 ч. ложка ванільного цукру;

Для начинки:

  • 200 г маскарпоне;
  • 100 г цукру пудри;
  • 1 ч. ложка ванільного цукру;
  • 200 мл вершків;
  • 2-3 мандарини.

Спосіб приготування:

Розігрійте духовку до 180 градусів. У мисці збийте яйця з цукром до отримання однорідної маси. Додайте розпушувач для тіста та ванільний цукор, перемішайте. Додайте борошно та обережно перемішайте майже готове тісто. Потім підготуйте форму для випікання – покрийте її пергаментним папером. Тісто рівномірно розподіліть на деко, в якому будете готувати бісквіт. Випікайте протягом 10-12 хвилин.

Тим часом приготуйте крем для рулету. У великій мисці збивайте вершки, поки вони не стануть щільними. В іншій мисці потрібно збити маскарпоне, звичайний і ванільний цукор до однорідності. Поступово додавайте збиті вершки до маскарпоне та обережно перемішуйте.

Кулінари поділились нереально простим рецептом смачного рулету з мандаринів
Кулінари поділились нереально простим рецептом смачного рулету з мандаринів

Покладіть спеціальний кондитерський килимок на робочу поверхню. На нього перекладіть готовий бісквіт. Розподіліть начинку по випічці, красиво покладіть нарізаний дрібно мандарин. За допомогою килимка обережно скрутіть бісквіт у рулет. Поставте його в холодильник на кілька годин. Перед подачею рулет посипте цукром або ж тертим шоколадом. Поріжте рулет на кружальця і подавайте на стіл.

Популярне

Схожі статті

Ця гречка смачніша за м’ясо – просто змішайте з яйцем і вийде делікатес: незвичайний рецепт на турецький лад

Приготувати гречку смачно вийде у кожної господині, а сподобається ця страва навіть тим, хто ніколи в житті не полюбляв цю кашу. Ділимось цікавим рецептом.

Навіть не зрозуміло, де донька, а де мама: Катерина Осадча показала свою матусю – тещу Юрія Горбунова

Відома українська ведуча й журналістка Катерина Осадча вирішила продемонструвати свою маму. Зіркові шанувальники оцінили, як виглядає жінка – на вид їй стільки ж, скільки й дочці.

Об’їдаюся Наполеоном і не товстішаю: мій ПП-тортик має коржі з лаваша, а крем без краплі вершків чи сметани

Якщо хочеться солодощів, але не можете собі дозволити зайві калорії, то цей Наполеон якраз те, що потрібно. Листи лаваша, перемащені заварним кремом без вершків та згущівки, належать до ПП.