Нереально смачне поєднання картоплі, оселедця і плавленого сиру: бюджетна закуска на новорічний стіл за 5 хв

Проста, але дуже смачна закуска дивує незвичайним поєднанням інгредієнтів. Якщо ви любите експериментувати, обов'язково спробуйте приготувати цю смакоту.

Апетитна закуска ідеально доповнить ваш стіл, а гості, навіть найприскіпливіші, просто “розтануть” після першого шматочка цієї смакоти. Ніякого секрету у приготуванні страви немає – достатньо просто красиво подати інгредієнти, які, як вам може здаватись, між собою не поєднуються.

Кулінари опублікували простий рецепт нереально смачної закуски до новорічного столу
Кулінари опублікували простий рецепт нереально смачної закуски до новорічного столу

Інгредієнти:

  • 1 слабосолоний оселедець;
  • 10 картоплин середнього розміру;
  • 20 г кропу;
  • 2-3 ст. л. соняшникової олії;
  • 2 плавлених сирки;
  • Сіль і перець на смак.

Спосіб приготування:

Для того, аби не витрачати зайвий час на приготування оселедцю, купуйте слабосолоний. Ви також можете взяти оселедець в олії, але тоді будьте обережні з додаванням солі у свою закуску – у пресервах зазвичай її чимало. Отже, для початку очистьте та розріжте навпіл картоплю. Викладіть її на деко, додайте сіль і спеції та полийте невеликою кількістю олії. Запікайте до готовності 40 хвилин у розігрітій до 180 градусів духовці.

Поки картопля готується, почніть робити начинку для неї. Для початку дрібно наріжте оселедець. Плавлений сир натріть на кухонній тертці, а кріп – нашаткуйте ножем. Змішайте в окремій мисці. Коли картопля приготувалась і трішки охолонула, зробіть із неї човники – видаліть серединку ложкою. Серединку з картоплі покладіть у миску до начинки та добре все змішайте. Ви можете додати трішки олії або майонезу.

Викладіть начинку у човники з картоплі та перекладіть “конструкцію” на окрему тарілку. Зверху можете прикрасити свіжою зеленню. Також ви можете посипати човники зверху сиром і розплавити його у духовці.

Кулінари опублікували простий рецепт нереально смачної закуски до новорічного столу
Кулінари опублікували простий рецепт нереально смачної закуски до новорічного столу

Ось ваша проста, але нереально апетитна закуска готова. Подавайте до столу одразу після приготування. Вдале поєднання смачних інгредієнтів точно сподобається вам і всім, хто скуштує закуску. Смачного!

Популярне

Схожі статті

Ця закуска зі святкового столу завжди зникає першою: курячі трубочки з зеленою цибулею та плавленим сирком

Коли справа доходить до святкового столу, хочеться здивувати гостей не лише смаком, але й виглядом страв. Трубочки з курячої грудки із зеленою цибулею та плавленим сирком — саме те, що треба.

Найсмачніший яблучно-карамельний пиріг: французький “Тарт Татен”. Десерт, який смакує з морозивом. Рецепт

Рецепт яблучно-карамельного пирога, який сподобається як дорослим, так і дітям. Розповідаємо, як спекти справжній французький пиріг із ідеальною начинкою.

“Я став батьком”: Волошин після розлучення з Трінчер обзавівся нащадком. Фоловери почали “розслідування”

Олександр Волошин приголомшив публіку новиною про те, що втретє став батьком. З нагоди цієї події блогер опублікував цікаві кадри у своєму фотоблозі.