Салат з ананасами: нереальний рецепт, від якого всі гості за столом “ахнуть”. Просто, а головне – швидко

Такий салат виявиться до смаку навіть тим, хто ніколи не любив поєднання солоного та солодкого. Варто скушувати всього одну порцію – і ви більше не зможете не готувати закуску.

Апетитний салат з ананасами, на перший погляд, може здаватись стравою, яка здатна сподобатись не кожному. Втім, варто приготувати таку закуску принаймні раз, і всі ваші рідні та друзі проситимуть повторити цей геніальний рецепт. Все, що вам знадобиться для приготування страви – декілька хвилин вашого часу та дуже прості інгредієнти.

Простий рецепт смачного салату з ананасами та копченою куркою до новорічного столу
Простий рецепт смачного салату з ананасами та копченою куркою до новорічного столу

Інгредієнти

  • 200 г копченої курки;
  • 250 г консервованого ананаса;
  • 150 г консервованої кукурудзи;
  • 200 г солодкого перцю;
  • 100 г свіжих огірків;
  • 60 г цибулі;
  • Свіже листя салату;

Для заправки:

  • 3 ст. ложки оливкової олії;
  • 2 ст. ложки яблучного оцту;
  • 1 ст. ложка майонезу;
  • 1/2 ч. ложки діжонської гірчиці;
  • Сіль і перець на смак.

Спосіб приготування:

Наріжте копчену курку тоненькими смужками. Перекладіть її в окрему миску. Далі дістаньте консервовані ананаси та дрібно наріжте. Нашаткуйте улюбленим способом перець, огірки та цибулю. У мисці змішайте оливкову олію, яблучний оцет, майонез, гірчицю, сіль і перець. Перемішайте до отримання однорідної заправки. У великій мисці з’єднайте копчену курку, ананаси, кукурудзу, перець, огірки, цибулю та листя салату. Заправте салат отриманою заправкою та обережно перемішайте, щоб всі інгредієнти були покриті заправкою.

Простий рецепт смачного салату з ананасами та копченою куркою до новорічного столу
Простий рецепт смачного салату з ананасами та копченою куркою до новорічного столу

Подавайте салат на окремих тарілках порційно або на великій красивій тарілці. Прикрасьте верхню частину закуски додатковими тонкими смужками ананасів або листям салату. Смакуйте свіжий та апетитний салат з ананасами та копченою куркою – він вам точно сподобається. Цей салат чудово підходить для повсякденної вечері або для святкового столу. Смачного!

Популярне

Схожі статті

Такі котлети у нас зʼїдаються прямо зі сковороди: мій ходовий рецепт, за
яким вони виходять мега соковитими

Приготувати соковиті котлети можна з легкістю, лише додавши до фаршу один інгредієнт. Завдяки йому котлети з будь-якого фаршу будуть смачні, а родина буде уплітати їх ледь не с самої сковорідки.

Однією порцією сита вся сім’я. Готується простіше простого, але як смачно виходить: пісочний пиріг із фаршем

Випічка давно є невід'ємною частиною нашого життя. Усі ми любимо пироги, хоч як десерт, хоч як повноцінний обід. Сьогодні ми підготували простий рецепт ситного пирога з пісочного тіста з фаршем.

31-річну Марію Яремчук побачили з чималим животиком: хто ж батько майбутньої дитинки – невже Пономарьов?

Коли мережею став гуляти ролик із вагітною дівчиною, яка дуже схожа на Марію Яремчук, усі стали гадати – хто ж батько дитинки? Звісно, найперші підозри впали на Олександра Пономарьова.