Намазка із курячої печінки виходить смачніша, ніж класичний паштет: чудова закуска до святкового столу

Розгляньте рецепт смачних бутербродів із курячою печінкою, які стануть відмінним доповненням до святкового столу. Дізнайтеся, як за допомогою блендера приготувати чудову намазку.

Мало хто знає, але з курячої печінки можна зробити ситні та смачні бутерброди, які чудово впишуться на святковий стіл. Пропонуємо рецепт приготування цих апетитних бутербродів, які обов’язково сподобаються вашим рідним.

Інгредієнти

  • Куряча печінка – 320 г.
  • Хліб – 220 г.
  • Солоні огірки – 6 шт.
  • Олія соняшникова – 2-3 ст. ложки
  • Вершкове масло – 60 г.
  • Свіжа зелень – до смаку
  • Сіль – до смаку
Намазка із курячої печінки виходить смачніша, ніж класичний паштет
Намазка із курячої печінки виходить смачніша, ніж класичний паштет

Покроковий рецепт

  1. Підготуйте всі необхідні інгредієнти для приготування бутербродної намазки.
  2. Курячу печінку промиваємо під проточною водою та видаляємо плівку. На сковороду наливаємо соняшникову олію. Коли вона розігріється, перекладаємо курячу печінку.
  3. Солимо до смаку та смажимо протягом 25 хвилин.
  4. Під час смаження печінки готуємо інші інгредієнти. Солоні огірочки нарізаємо дрібними кубиками. Один огірочок залишаємо для прикраси бутербродів.
  5. Добре промиваємо зелень та дрібно нарізаємо.
  6. Після смаження курячої печінки перекладаємо її в блендер. Додаємо шматочок вершкового масла та збиваємо печінку на паштет.
  7. Отриманий печінковий паштет перекладаємо в глибоку миску. Додаємо туди нарізані огірочки та зелень за вашим смаком. Все ретельно перемішуємо.
  8. Отриманою масою змащуємо кусочки хліба.
  9. Бутерброди перекладаємо на форму для випікання та відправляємо в духовку протягом 7 хвилин при температурі 190 градусів.
  10. Готові бутерброди із курячою печінкою прикрашаємо огірочками та зеленню кропу чи петрушки. Подаємо до столу теплими.

Тепер ви готові порадувати своїх домашніх цією смачною та оригінальною закускою, яка стане справжньою прикрасою для будь-якого свята. Готуйте з любов’ю та діліться рецептом з близькими. Смачного!

Популярне

Схожі статті

Тоня Матвієнко розповіла, де зараз її тато, якого мама покинула після 50 років шлюбу: “Жодної користі”

Усіх неабияк здивувала новина, коли Ніна Матвієнко розлучилася з чоловіком після золотого весілля. Нині Тоня Матвієнко розповіла, де нині перебуває її татусь.

Коли хочеться смачно їсти та худнути: тренер порадив приготувати салат “Мітла” з буряком та свіжою капустою

Салат "Мітла" – це не тільки смачна страва, а й спосіб підтримувати здоровʼя органів травлення. Інгредієнти містять багато корисних речовин, що дозволяють піклуватися про здоровʼя просто та смачно.

Як виглядають всі жінки Олександра Пономарьова і чи може Марія Яремчук бути вагітною від нього (ФОТО)

Олександр Пономарьов відомий усім нам як талановитий та іменитий співак. Його яскраві концерти збирають повні зали, а пісні - мільйони прослуховувань. Але що ж відбувається в особистому житті зірки?