Терміново приготуйте цю м’ясну смакоту: шніцель під шапкою з огірків та сиру. Лише 5 кроків приготування

До вашої уваги представляємо рецепт чудової м'ясної страви, яку ви легко приготуєте без зайвого клопоту та порадуєте своїх близьких оригінальними шніцелями.

Готується все напрочуд швидко з доступних продуктів. Для шніцеля ви можете обрати будь-який фарш з будь-якого м’яса: свинини, яловичини або домашньої птиці чи навіть зробити асорті.

Окрім продуктів вам знадобиться заздалегідь розігріта до температури 180° духовка та деко, застелене пергаментом.

Інгредієнти

  • Батон або білий хліб 3 скибки без скоринки
  • Молоко, щоб залити батон
  • Фарш м’ясний 400-500 г
  • Цибуля ріпчаста 1 штука
  • Яйця 1 штука
  • Сіль, чорний молотий перець на ваш смак
  • Картопля 2-3 штуки
  • Огірки мариновані 6 штук маленького розміру
  • Сир твердий 50 г

Приготування

Шніцель під шапкою з огірків та сиру. Лише 5 кроків приготування
  1. Спочатку поріжте на кубики невеликого розміру скибки батона, а потім залийте їх невеликою кількістю молока. Після того, як хліб розм’якне, відтисніть його.
  2. Очистить і подрібніть цибулину. У фарш покладіть хліб, цибулю та яйце. Посоліть та поперчіть. Викладіть столовою ложкою, створюючи характерну форму, 6 шніцелів у деко на папір для випічки.
  3. Очистить і натріть на тертці картоплю. Залийте її холодною водою. Добре промийте та відцідіть з неї воду. Потім розкладіть її на кожен шніцель рівною кількістю.
  4. Натріть на великій тертці 6 маленьких маринованих огірочків. Викладіть їх поверх картоплі, а зверху посипте натертим на дрібній терці сиром. Нанесіть майонезом за допомогою кулінарного кулька на кожен виріб сітку
  5. Випікайте при 180 градусах 45 хвилин. Готову страву подавайте гарячою разом з улюбленим овочевим салатом або іншим гарніром, який на ваш погляд пасує такому виду м’яса.

Популярне

Схожі статті

Тераса на березі річки: Наталія Могилевська показала частину свого будинку, куди щоранку виходить в халаті

Наталія Могилевська показала розкішну терасу у своєму будинку на березі річки, яку тільки нещодавно закінчила будувати. Співачка зауважила, що тепер має велику родину та усім повинно вистачати місця.

Соковитий, повітряний та ароматний ромовий пиріг до чаю: рецепт з кулінарного зошита мами з усіма секретами

Ромовий пиріг – це класичний десерт, який не залишить байдужим жодного ласуна. Сподіваємося, що цей рецепт стане вашим улюбленим, і ви будете радувати своїх близьких цим ароматним і ніжним пирогом.

Як виглядає реальний чоловік Олени Кравець з “Кварталу 95”: до шлюбу з ним її знали як Лєну Маляшенко

Лєну Маляшенко та Сергія Кравця звів КВК. Вони разом грали у криворізькій команді. У день свого 18-річчя він зізнався в коханні. Весілля зіграли лише через 5 років, коли Олена врешті завагітніла.