Якщо у вас є манка, то я навчу вас робити ідеальні пиріжки незвичного зразка. Спробуйте – це дуже смачно!

Неймовірна випічка виходить за цим рецептом. Ні кожен навіть колись пробував такі пиріжки. Тим цікавіше їх готувати, отримати бажаний результат та почастувати своїх близьких.

У цьому рецепті незвичних пиріжків зовсім відсутнє борошно. Замість нього використовується манна крупа. Приготування складається з кількох етапів. Але про все по черзі.

Отже, заздалегідь розігрійте духовку до температури 180° та підготуйте деко для запікання.

Продукти

  • Вода тепла 3 склянки
  • Манка 2 склянки
  • Сіль 0,5 чайної ложки
  • Цукор 2 столові ложки
  • Дріжджі сирі 15 г
  • Розпушувач 10 г

Для начинки

  • Картопля 500 г
  • Вершкове масло 50 г
  • Сир твердий 150 г

Приготування

Пиріжки з манки незвичного зразка
  1. Спочатку потрібно приготувати тісто. Для цього у миску влийте теплу воду. Всипте туди манку, сіль та цукор. Розкришіть свіжі дріжджі. Тепер за допомогою блендера все перемішайте, а потім всипте розпушувач і ще продовжуйте працювати блендером 4-5 хвилин.
  2. На помірному вогні розігрійте сковорідку, змащену рослинною олією. Діаметр сковорідки орієнтовно 20 см. Випікайте з тіста млинці, але тільки з однієї сторони.
  3. Приготуйте начинку. Почищену та помиту картоплю відваріть до готовності у підсоленій воді та приготуйте з неї пюре, додавши вершкове масло. Взагалі начинку можна зробити за бажанням, наприклад, з кисломолочного сиру та варення, картопляного пюре з грибами або іншу згідно з вашими смаковими перевагами.
  4. Після того на середину кожного млинця з не підсмаженої сторони викладайте столовою ложкою пюре, посипайте натертим на дрібній терці сиром та з’єднуйте краї млинця у трикутник з отвором всередині.
  5. Розкладіть вироби на деко та відправте його у духовку на 10 хвилин.
Пиріжки з манки незвичного зразка

Готові пиріжки подавайте зі сметаною або іншим вашим улюбленим соусом.

Популярне

Схожі статті

Приготуйте цей апельсиновий кекс із маком до чаювання: поруч із ним магазинне печиво просто “відпочиває”

Смачне частування з цитрусовим присмаком – найкращий варіант випічки, який тільки може спадати вам на думку. Розповідаємо, як приготувати таку смакоту швидко.

Курячу грудку готую по-новому: соковите куряче філе, запечене в пергаменті. Мій ходовий рецепт. Ділюсь

Що може бути смачніше, ніж запечена куряча грудка на обід або вечерю? Як приготувати фаршировану курятину в пергаменті – читайте в нашому матеріалі.

Ймовірний бойфренд Ірини Горової молодший за її доньку: як виглядає хлопець, який нарешті замінив Потапа

Останнім часом поширюються чутки щодо Ірини Горової. Подейкують, що колишня дружина Потапа знайшла собі нове кохання. Бойфренд продюсерки начебто на 20 років молодший.