Крабовий тортик “Монастирська хата”: дуже святкова страва на Новий рік. Головне: все правильно нафарширувати

"Монастирська хата" може бути не лише десертним тортом, але й закускою із крабових паличок. Продукти знадобляться по мінімуму. Натомість вигляд і смак приголомшать гостей новорічної ночі.

Торт-салат “Монастирська хата” готується дуже швидко. Не потрібно нічого варити, окрім яєць, смажити чи запікати. Просто начиняєте крабові палички сирною начинкою, присипаєте натертими яйцями та ставите в холодильник для стабілізації.

Вам знадобиться:

  • 12 крабових паличок;
  • 200 г твердого сиру;
  • 2 зубці часнику;
  • 2 яйця;
  • 100 г майонезу.
Крабовий тортик Монастирська хата з сиром та яйцями

Першим ділом беріться до приготування начинки. Сир натріть на дрібній тертушці. Додайте до нього часник, який видавіть крізь прес. Хто обожнює часниковий присмак, може покласти 3 зубці. Додайте 1-2 ст.лож. майонезу. Дивіться, щоб сир не був занадто сухим. Перемішайте масу. За бажанням, замість твердого сиру можете використати плавлені сирки.

Крабовий тортик Монастирська хата з сиром та яйцями

Крабові палички звільніть від індивідуальної обгортки й опустіть на 30 секунд у киплячу воду. Дочекайтеся, поки прохолонуть. Розгортайте кожну паличку. Додавайте 2 ложки начинки. Загортайте рулетом. Продовжуйте це робити й з рештою крабових паличок.

Крабовий тортик Монастирська хата з сиром та яйцями

Викладіть на тарілку 5 фаршированих паличок. Легенько змастіть їх майонезом. Зверху покладіть 4 крабових заготовки. Знову тонкий шар майонезу. Викладіть решту 3 палички. Змастіть верх майонезом.

Крабовий тортик Монастирська хата з сиром та яйцями

Прикрасьте натертими на дрібній тертушці вареними яйцями. Поставте крабовий торт “Монастирська хата” до холодильника. Вживати страву можна через годину. Гості будуть у захваті від такого цікавого наїдку з нестандартною подачею.

Популярне

Схожі статті

“Я став батьком”: Волошин після розлучення з Трінчер обзавівся нащадком. Фоловери почали “розслідування”

Олександр Волошин приголомшив публіку новиною про те, що втретє став батьком. З нагоди цієї події блогер опублікував цікаві кадри у своєму фотоблозі.

Тіна Кароль подала знак, що завершує кар’єру співачки: зірка натякнула, якій справі тепер присвятить себе

Останнім часом набирає обертів новий проєкт Тіни Кароль, яким поп-діва захопилась настільки, що її сольна кар'єра опинилась на другому плані.

Ах, як же це смачно! Мене й просити не треба, сама готую щодня: тістечка з арахісом без духовки та яєць

Якщо ви шукаєте десерт, який можна приготувати так, щоб вразити гостей — тістечка з арахісом без духовки та яєць – саме те, що вам потрібно.