Це краще, ніж будь-який салат на Новий рік 2024: кульки “Рафаелло” з крабовими паличками. Ресторанний рівень

Закуска у вигляді сирних кульок з крабовими паличками виходить не лише ефектною і нарядною, а й дуже смачною. Ця страва ідеально впишеться у новорічний стіл.

В Україні новорічний стіл традиційно багатий та різноманітний, і включає в себе різні закуски, які задовольнять смаки гостей. Зазвичай на Новий рік готують різні салати, канапки та смачні закуски. Пропонуємо до вашої уваги дуже смачну і ніжну закуску “Рафаелло”. Вона має таку назву, адже візуально нагадує знамениті цукерки.

Необхідні інгредієнти:

  • крабові палички – 200 г;
  • твердий сир – 200 г;
  • яйця – 4 шт;
  • кукурудза – 2 ст.л;
  • часник – 2 зубчика;
  • майонез – 2 ст.л;
  • сіль, перець за смаком.

Спосіб приготування:

Твердий сир натираємо на крупній тертці. Обирайте сир з насиченим вершковим смаком. До сиру додаємо натерті на дрібну тертку відварені яйця. Туди ж вичавлюємо часник, додаємо сіль, перець, майонез і все ретельно перемішуємо.

Рецепт ніжних і смачних сирних кульок Рафаелло з крабовими паличками
Рецепт ніжних і смачних сирних кульок Рафаелло з крабовими паличками

В окрему миску  на дрібній тертці натираємо крабові палички. Саме цей інгредієнт формує смак всієї страви, тому обирайте якісні і смачні крабові палички.

Формуємо кульки з яєчно-сирної маси. Для того, щоб кульки легше формувалися, змочіть руки водою. В кожну кульку всередину загортаємо кілька зерняток консервованої кукурудзи. Готову кульку зі всіх сторін обвалюємо у натертих крабових паличках.

Рецепт ніжних і смачних сирних кульок Рафаелло з крабовими паличками
Рецепт ніжних і смачних сирних кульок Рафаелло з крабовими паличками

Готові кульки викладаємо на тарілку, прикрашаємо зеленню і подаємо до столу.

Така закуска виходить дуже смачною і ніжною і зазвичай першою розлітається на святковому столі. Ніжний та вершковий твердий сир ідеально поєднується з крабовими паличками, а часничок додає пікантності. Зверніть увагу, що для цієї страви краще обирати майонез високої жирності та ще смачніше буде, якщо використовувати домашній.

Готуйте з задоволенням!

Популярне

Схожі статті

“Я став батьком”: Волошин після розлучення з Трінчер обзавівся нащадком. Фоловери почали “розслідування”

Олександр Волошин приголомшив публіку новиною про те, що втретє став батьком. З нагоди цієї події блогер опублікував цікаві кадри у своєму фотоблозі.

Тіна Кароль подала знак, що завершує кар’єру співачки: зірка натякнула, якій справі тепер присвятить себе

Останнім часом набирає обертів новий проєкт Тіни Кароль, яким поп-діва захопилась настільки, що її сольна кар'єра опинилась на другому плані.

Ах, як же це смачно! Мене й просити не треба, сама готую щодня: тістечка з арахісом без духовки та яєць

Якщо ви шукаєте десерт, який можна приготувати так, щоб вразити гостей — тістечка з арахісом без духовки та яєць – саме те, що вам потрібно.