Незвичайна закуска шарами у звичайному стакані: викладаю картоплю і моркву, а зверху прикрашаю все гранатом

Смачна закуска з гранатом у стаканах стане ідеальним рішенням, що приготувати на святковий стіл. Швидше записуйте рецепт, аби не загубити його напередодні Нового року.

Апетитна закуска у стакані точно сподобається любителям оригінальної подачі. Для приготування такого смаколика вам знадобиться мінімум інгредієнтів, а також декілька склянок. Цікаві поєднання продуктів разом створять неймовірний смак, а всі гості точно будуть здивовані не лише вашими кулінарними навичками, але і чудовою фантазією. Отже, хутчіше берімося до приготування оригінальної новорічної закуски.

Кулінари поділились простим рецептом смачної страви, яка готується за лічені хвилини
Кулінари поділились простим рецептом смачної страви, яка готується за лічені хвилини

Інгредієнти:

  • Картопля – 3 штуки;
  • Морква – 2 штуки;
  • Цибуля – 1 середня;
  • Гранатові зерна – 100 г;
  • Куряче філе – 300 г;
  • Свіжі огірки – 1 штука;
  • Салат – 3-4 листки;
  • Майонез;
  • Сіль і перець на смак.

Спосіб приготування:

Почати варто з приготування картоплі та моркви. Відваріть овочі до готовності, а потім очистьте їх від шкірки. Наступним кроком залиште їх охолонути. Тим часом розберіться з цибулею. Очистьте її від лушпиння та наріжте на дрібні кубики. Відкладіть цибулю та наріжте на кубики картоплю та моркву. Ви також можете натерти ці овочі на тертці. Далі дрібно нашаткуйте огірки, а листя салату порвіть руками. Попередньо відварене куряче філе потрібно нарізати на дрібні шматочки.

Тепер потрібно зібрати салат. Для цього візьміть прозору склянку та насипте в неї перший шар картоплі. Змастіть його майонезом і викладіть моркву. Продовжуйте викладати наступні інгредієнти у довільному порядку, змащуючи кожен шар майонезом і додаючи трішки солі та перцю. В кінці викладіть листя салату та прикрасьте все гранатом.

Кулінари поділились простим рецептом смачної страви, яка готується за лічені хвилини
Кулінари поділились простим рецептом смачної страви, яка готується за лічені хвилини

Ваша смачна закуска готова. Солодкий присмак вареної картоплі ідеально підходить до кислого гранату – неймовірне поєднання смаків точно приємно здивує ваших гостей. Подавайте закуску до столу прохолодною, адже так вона смакує набагато краще. Смачного!

Популярне

Схожі статті

Намазка, яка побʼє всі рекорди за швидкістю поїдання: за останній шматочок закуски гості можуть побитися

Спробуйте приготувати цю смачну та корисну намазку з авокадо, яка не тільки порадує вас своїм смаком, але й забезпечить організм корисними речовинами та енергією.

Актриса “Дизель Шоу” Вікторія Булітко дітей не має, а у Сморигіна їх троє: як виглядають нащадки Євгена

Зірка "Дизель Шоу" Євген Сморигін не тільки професійний актор, а й люблячий чоловік та батько трьох дітей. Як виглядають сини та єдина донька знаменитості?

Леся Нікітюк показала ноги від вух без краплі целюліту: незаміжня краса в екстра-міні. Притула б оцінив

Найвідоміша українська блондинка та знаменита телеведуча Леся Нікітюк схвилювала фанатів новими фото з довгими та стрункими ногами. Світлина зібрала сотні коментарів та компліментів.