Рецепт цих курячих рулетиків шукають всі: дуже соковите і ніжне філе з начинкою – чоловік випрошує щотижня

Курячі рулетики з сирною начинкою – дуже смачна і святкова страва. Філе за цим рецептом виходить ніжним і соковитим. Така курочка сподобається кожному.

Курячі рулети з сирною начинкою чудово підходять як гаряча закуска або основна страва на новорічний стіл. Приготувати її зовсім не складно, а смак у страви виходить неймовірним. Подавайте такі рулетики з овочевими салатами, гарніром із картоплі та різноманітними соусами.

Необхідні інгредієнти:

  • куряче філе – 700 г;
  • моцарелла – 100 г;
  • сіль, перець за смаком.

Для начинки:

  • морква – 150 г;
  • моцарелла – 150 г;
  • сметана або майонез – 150 г;
  • зелень.

Спосіб приготування:

Куряче філе нарізаємо рівними шматками, як на відбивні. Відбиваємо м’ясо з обох сторін, щоб його товщина була не більше 2-3 мм. Філе солимо, перчимо і за бажанням додаємо спеції (сухий часник, паприка).

Рецепт ніжних і соковитих курячих рулетів з сирною начинкою
Рецепт ніжних і соковитих курячих рулетів з сирною начинкою

Готуємо начинку. Для цього сиру моркву натираємо на крупну тертку. Додаємо до неї натерту на крупну тертку моцареллу і нарізану зелень (кріп, петрушка). До заправки додаємо сметану або майонез, сіль, перець і все перемішуємо. Якщо ви хочете зробити страву менш жирною і кориснішою, використовуйте сметану. З майонезом рулетики будуть більш жирні і матимуть насиченіший смак.

Розподіліть сирну начинку рівномірно по поверхні кожного шматка курячого м’яса і загорніть його в рулет.

Рецепт ніжних і соковитих курячих рулетів з сирною начинкою
Рецепт ніжних і соковитих курячих рулетів з сирною начинкою

Рулетики викладаємо у форму для запікання плотно один біля одного. Ставимо страву у розігріту духовку запікатися при температурі 180 градусів 30 хвилин. Після цього посипаємо рулетики натертим сиром і ставимо у духовку ще на 10 хвилин.

Смачне, соковите і ніжне м’ясо готове! Ці курячі рулети з сирною начинкою чудово підходять як гаряча закуска або основна страва на новорічному столі. Ця страва не тільки виглядає ефектно на столі, але і вражає чудовим поєднанням смаків, забезпечуючи справжню гастрономічну насолоду.

Популярне

Схожі статті

Роман на стороні переріс у 28-річний ювілей: незвичайна історія кохання Ольги Сумської та Віталія Борисюка

Ольга Сумська зворушливо привітала чоловіка, Віталія Борисюка, з 28-річчям весілля. Про радісну подію акторка написала у своєму блозі в Instagram.

Барвистий розкішний салат із тунцем з шикарною заправкою: готую багато й завжди дивую ним всіх своїх гостей

Звичний овочевий салат може перетворитися на справжнє кулінарне дійство, коли до складу його заправки входять найсмачніші інгредієнти, а ароматний тунець додає йому розкішного смаку.

Чи то вона так добре збереглась, чи він не дуже виглядає: Святослав Вакарчук показав себе поряд з мамою

Лідер української рок-групи "Океан Ельзи" Святослав Вакарчук вразив своїх шанувальників, опублікувавши фото своєї матері: майже 77-річна жінка має чудовий вигляд.