Накидала все у склянку – і готово: смакота з креветками та авокадо до обіду та вечері. Всього 4 інгредієнти

Апетитна закуска з креветками та авокадо дуже просто готується, але велика кількість вітамінів у складі цієї страви робить її неймовірно корисною.

Ароматний хліб, злегка підсмажений на сковороді, з авокадо та смачними креветками – секрет ситного та корисного сніданку. Така смакота сподобається багатьом, але найголовніша особливість закуски полягає не у її “інстаграмності”, а в користі. Проста, на перший вигляд, страва стане ідеальним початком дня та зможе наситити ваш організм корисними мікроелементами та вітамінами. Отже, берімося до справи!

Кулінари опублікували простий рецепт смачної закуски з авокадо та креветками до сніданку
Кулінари опублікували простий рецепт смачної закуски з авокадо та креветками до сніданку

Інгредієнти:

  • Білий хліб – 2 скибочки;
  • Креветки – 8 штук;
  • Авокадо – 1 штука;
  • Кунжутне насіння;
  • Оливкова олія;
  • Сіль, перець і спеції – на власний смак.

Спосіб приготування:

Для початку потрібно приготувати креветки. Можливо, ви вже використовуєте готові, якщо ні – то для початку їх треба відварити. Воду доведіть до кипіння, а потім киньте в неї потрібну кількість креветок. Коли вони стануть рожевими, проваріть їх ще декілька хвилин, а потім вимикайте вогонь та зливайте воду. Важливо не перетримати креветки, аби вони не втратили соковитість і не стали сухими.

Далі промийте креветки та залиште їх остигати. Тим часом приготуйте хліб – підсмажте на сухій пательні до хрусткої скоринки. За бажання, ви можете додати на сковорідку олію. Хліб перекладіть на тарілку. Авокадо розріжте навпіл вздовж, а потім – дістаньте кісточку. Очистьте авокадо від шкірки, а м’яку його частину помніть виделкою. Додайте туди сіль і спеції та знову добре все перемішайте. Креветки очистьте від хвостика і так званої “шкірки”. Викладіть на хліб авокадо, а потім – креветки.

Кулінари опублікували простий рецепт смачної закуски з авокадо та креветками до сніданку
Кулінари опублікували простий рецепт смачної закуски з авокадо та креветками до сніданку

Ваша закуска з креветками та авокадо готова. Як ви могли переконатись самостійно, готується страва дуже швидко та просто, а тому ідеально підходять як доповнення до основної страви в обід чи на вечерю. Ви також можете починати день із такої закуски. Смачного!

Популярне

Схожі статті

Про цю закуску дізналася від кума. Тепер без неї не проходить жодне застілля: пікантний рецепт із помідорів

Жодне застілля і зустрічі з друзями не може обійтися без напоїв, а вони, своєю чергою, - без закуски. Сьогодні ми підготували простий рецепт пікантної закуски з помідорів. На застіллі здивує всіх.

Радянські господині замочували м’ясо в цукровій воді: про цей кулінарний лайфхак мені розповіла прабабуся

У наших бабусь та прабабусь не було мікрохвильових печей та духовок із функцією розморожування. Тому доводилося вигадувати власні лайфхаки, як швидше розморозити м'ясо з морозилки.

Холостяк Нікіта Добринін носить сандалі на шкарпетки: важко повірити, що це колишній Даші Квіткової

Нікіта Добринін опублікував знімки, на яких позує навпроти дзеркала у тату-салоні. Ведучий показався в сандалях, під якими були шкарпетки білого кольору.