Гості так і не відгадали, з чого він: найсмачніший салат з усіх, що я коли-небудь готувала. Рецепт за 5 хв

Зимового вечора хочеться чогось ситного й калорійного. Приготувати вечерю можна за 5 хвилин. Нічого не потрібно ані варити, ані смажити. Достатньо лише нарізати й змішати інгредієнти.

Вам знадобиться:

  • 150 г копченої курки;
  • 150 г сиру сулугуні кіскою;
  • 150 г помідорів;
  • 150 г кукурудзи;
  • 2 зубці часнику;
  • 1 невеликий пучок зелені;
  • 50 г майонезу.
Салат за 5 хвилин із копченої курки та сулугуні

Курячу копчену ніжку позбавте від шкуринки та кісточки. Наріжте м’ясо дрібними кубиками. Відправте у салатницю, в якій будете змішувати всі інгредієнти. Кіску з сиру подрібніть на шматочки й додайте до курятини. Сир бажано брати підкопчений. Але на крайній випадок можете замінити моцарелою.

Салат за 5 хвилин із копченої курки та сулугуні

Помідори чері помийте, обсушіть паперовим рушником і наріжте на четвертинки. Якщо у вас великі помідори, то розділіть на більшу кількість шматочків. Томати мають бути пружними, щоб тримали форму.

Салат за 5 хвилин із копченої курки та сулугуні

Відкрийте банку консервованої кукурудзи. Злийте рідину, а крупу перекладіть у салатницю. Зелень можете брати будь-яку – петрушку чи кріп. Або зробіть суміш. Промийте листочки, стряхніть крапельки води. Хвостики відділіть і наріжте дрібненько.

Салат за 5 хвилин із копченої курки та сулугуні

Часник натріть на тертушці з дуже дрібними отворами. Якщо не любите надто гостро, то вистачить й одного зубчика, бо з двома буде доволі сильний присмак. Додайте зелень і часник у салат.

Заправте майонезом і перемішайте. Солити не потрібно, оскільки курка, сир та майонез уже містять сіль. Якщо заправлятимете салат сметаною, то можете трішки присолити. Спробуйте і зробіть на свій смак. Можете також використати суміш сметани навпіл із майонезом. Теж виходить дуже смачно.

Популярне

Схожі статті

Люблю на застілля готувати запіканки. Це завжди поживно та швидко: картопля з курячою грудкою під сиром

Коли настає час вибору гарячої страви для столу, хочеться знайти щось смачне, ситне і водночас просте в приготуванні. Картопляна запіканка з курячою грудкою під сиром – це саме той ідеальний вибір.

Краще дивитись на зморшки, ніж піти до хірурга: Марічка Падалко, Соломія Вітвіцька проти пластики обличчя?

Дві українські телеведучі, Марічка Падалко та Соломія Вітвіцька, демонструють, що природна краса та зрілість можуть бути настільки ж привабливими, як і молодість, повернена пластичними операціями.

Коли я печу італійське печиво з яблуками та горіхами, то діти чергують на кухні: розлітається ще гарячим

Італійська кухня відома своїми неперевершеними десертами, що підкорюють серця гурманів по всьому світу. Одним із таких кулінарних шедеврів є м'яке печиво з яблуками та волоськими горіхами.