Викладаю гіркою шинку, крабові палички, арахіс, притрушую білком: виходить ідеальна “Снігова королева”

Верхній шар із яєчних білків надає салату "Снігова королева" білизни й схожості зі снігом. Тож ця смакота матиме гарний вигляд на столі в будь-який зимовий день.

Вам знадобиться:

  • 200 г крабових паличок;
  • 200 г шинки;
  • 100 г арахісу;
  • 4 яйця;
  • 2 плавлених сирки;
  • 1 яблуко;
  • 120 г майонезу;
  • 1 дрібка чорного меленого перцю;
  • 1 дрібка солі.
Салат Снігова королева з крабовими паличками та арахісом

Крабові палички звільніть від обгорток і наріжте дрібними кубиками. Шинку теж наріжте. Бажано, щоб шматочки паличок та ковбаси були однакові. Плавлені сирки дістаньте з холодильника і натріть на тертушці з середніми отворами. Вони обов’язково мають бути охолодженими.

Салат Снігова королева з крабовими паличками та арахісом

Яйця попередньо зваріть круто. Обчистьте від шкаралупи й розділіть білки та жовтки. Окремо натріть на тертушці з тими ж отворами, що й натирали сир. Половину білків відкладіть убік для прикраси.

Кожен з інгредієнтів змішайте з ложкою майонезу – крабові палички, шинку, половину білків, жовтки. Перемішайте в окремих тарілках. Яблуко звільніть від насіння й натріть на тертці з великими отворами. Арахіс позбавте лушпиння й подрібніть у блендері.

Салат Снігова королева з крабовими паличками та арахісом

На пласке блюдо поставте кулінарне кільце. Викладайте по черзі шари, легенько утрамбовуючи й перемащуючи майонезом: плавлені сирки, жовтки, крабові палички, яблуко, шинка, арахіс, білки з майонезом. Зверху присипте чистим білком і прикрасьте зеленню.

Салат Снігова королева з крабовими паличками та арахісом

Відправте салат “Снігова королева” у холодильник на 1 годину, щоб настоявся. Після цього зніміть кільце і можете подавати страву до столу. Як бачите, все готується дуже просто. Варити доведеться лише яйця. Решта інгредієнтів уже готова до вживання, треба лише нарізати чи натерти.

Популярне

Схожі статті

Закусок багато не буває: огірки по-корейськи — знаменита страва кімчі. Це не лише смачно, а ще й корисно

Коли справа доходить до корейської кухні, багато хто експериментує з різноманітними стравами, щоб відчути екзотичні смаки та нові кулінарні враження. Але на першому місці — знаменита кімчі з огірків.

Українська Південна Пальміра не гірше Мальдівів: Леся Нікітюк приїхала в Одесу й приголомшила своїм виглядом

Леся Нікітюк ніколи не відмовляє собі похизуватися своїми принадами та зробити цікаві фото з міст, де вона буває по роботі або просто відпочиває.

Рецепт на вагу золота: м’ясні гнізда з грибами та яйцями готую на всі свята. Ніхто не вірить, що це просто

Існують рецепти, які цінуються як справжній кулінарний скарб, адже їхній смак і вигляд підкорюють з першого ж погляду та шматочка. Одним із таких є рецепт м'ясних гнізд з грибами та яйцями.