Подруга-кондитер дала рецепт торта з 3 інгредієнтів. Смачніше Наполеона і дуже швидкий: свекруха похвалила

Приготувати торт вдома самостійно насправді не так важко, як вам може здаватись спершу. Ділимось простим рецептом смачного частування, яке можна зробити легко та швидко.

Хоча багато з нас звикли думати, що для приготування торта потрібно витрачати багато часу та сил, стояти весь день біля плити, насправді зробити десерт власними руками набагато простіше. Розповідаємо про простий рецепт смачного тортика, який називають “Лінивий Наполеон”. Таке частування легко готувати, адже для нього можна просто придбати готове листкове тісто, а не робити його самостійно. Отже, берімося до справи!

Інгредієнти:

  • Тісто листкове – 500 г;
  • Вершковий сир – 140 г;
  • Варене згущене молоко – 300 г.

Спосіб приготування:

Для початку потрібно дістати тісто з пакування та залишити його, аби воно повністю розморозилось. Тим часом ввімкніть духовку розігріватись до температури 180-190 градусів. Викладіть тісто на застелене пергаментом деко та поставте випікатись у духовку на 20-25 хвилин. Точний час і температура випікання залежать від вашої духовки. Всього потрібно 4 коржі.

Викладіть тісто на деко
Викладіть тісто на деко
Готові коржі для торта
Готові коржі для торта

Готовим коржам дайте трішки охолонути, а потім зніміть верхній шар. Ці крихти будуть посипкою для вашого майбутнього торта.

Зберіть крихти з верхнього шару коржів
Зберіть крихти з верхнього шару коржів

Кожен корж обережно розділіть на дві частини та поки що відкладіть усе в сторону.

Розділіть коржі на декілька частин
Розділіть коржі на декілька частин

Тепер потрібно приготувати крем для торта. Вершковий сир і варене згущене молоко кімнатної температури змішайте за допомогою міксера.

Приготуйте крем для торта
Приготуйте крем для торта

Змажте кожен корж готовим кремом, зберіть торт. Верхівку десерту також змажте кремом і посипте крихтою.

Помажте коржі готовим кремом
Помажте коржі готовим кремом

Готовий торт поставте на тарілці у холодильник і дайте йому настоятись. Десерт подавайте холодним до чаю або до кави. Таке частування точно не залишить вас байдужими, а тому його точно потрібно спробувати приготувати. Якщо ж у вас є трішки більше часу та кулінарного натхнення, то спробуйте приготувати інший смаколик з рецепту на нашому YouTube-каналі.

Популярне

Схожі статті

Вік живи, вік учись: так швидко оселедець я ще не чистила. Ніяких секретів, усе максимально елементарно

Для того, аби приготувати смачний салат чи будь-яку іншу закуску до свого столу на основі риби, для початку її потрібно якісно почистити. Розповідаємо, як це зробити.

У білосніжному костюмі з вишивкою: Олександр Усик приголомшив стильним образом перед поєдинком з британцем

Український боксер Олександр Усик приголомшив публіку костюмом з чорною вишивкою, який одягнув на пресконференцію перед поєдинком з Тайсоном Ф'юрі.

У 45 років можна виглядати неначе у 25: доведено Олею Поляковою, Лілією Подкопаєвою, Валерією Крук та Монро

Всі ми чули поговірку про бабу-ягідку в 45. Але наші знаменитості Подкопаєва, Полякова, Крук, Монро її спростовують. Адже виглядають зовсім не як ягідки, а неначе юні дівчата.