Цей салат побив усі рекорди за швидкістю приготування. Змішала ці 5 інгредієнтів: чоловік ахнув, як смачно

Якщо ви хочете здивувати своїх гостей небанальним салатом, спробуйте цей рецепт. Всього 5 інгредієнтів і виходить неймовірно смачна і пікантна страва.

Зимові свята ще не закінчилися і рецепти смачних і ситних салатів ще досі актуальні. Пропонуємо до вашої уваги дуже цікавий та небанальний салат, який має піканний смак. Салат поєднує в собі цікаві інгредієнти і він точно смачніший та оригінальніший за класичні Шубу та Олів’є. Від цього салату дійсно неможливо відірватися, тому готуйте відразу подвійну порцію.

Необхідні інгредієнти:

  • яйця – 2 шт;
  • шпроти – 180 г;
  • мариновані огірки – 2 шт;
  • консервована кукурудза – 150 г;
  • часник – 2 зубчика;
  • сіль, перець, майонез за смаком.

Спосіб приготування:

Яйця потрібно зварити вкруту і охолодити. Нарізаємо яйця середнім кубиком і перекладаємо в салатник. Шпроти в олії нарізаємо шматочками. Сильно дрібнити не потрібно. Одну рибинку розрізаємо на 3-4 шматочки і перекладаємо до яєць.

Рецепт смачного і пікантного салату з 5 інгредієнтів
Рецепт смачного і пікантного салату з 5 інгредієнтів

Нарізаємо мариновані огірки. Якщо вони дрібні, візьміть 4-5 огірочків, якщо ж вони середнього розміру, два буде достатньо. Розмір нарізаних огірків має бути подібний до розміру нарізаних яєць та шпротів.

Додаємо до салату консервовану кукурудзу, вичавлюємо 2 зубчики часника, солимо та перчимо. Заправляємо салат майонезом.

Рецепт смачного і пікантного салату з 5 інгредієнтів
Рецепт смачного і пікантного салату з 5 інгредієнтів

Для цього салату краще обрати домашній майонез. Приготувати його не складно, головна умова – мати погружний блендер. Якщо домашнього майонезу немає, використовуйте магазинний соус високої жирності.

Готовий салат потрібно відразу подавати до столу. Він має яскравий і пікантний спак, при цьому досить ніжний і соковитий. Також в цей салат за бажанням можна додати відварену картоплю. Цей інгредієнт чудово поєднується з іншими продуктами у салаті та у такому випадку страва буде більш ситнішою.

Також рекомендуємо Вам приготувати смачне і ароматне різдвяне печиво. Детальний рецепт у відео:

Популярне

Схожі статті

До чаю готую нашвидкуруч швидкий пиріг із начинкою: тісто замішую вінчиком, навіть руки залишаються чисті

Коли хочеться попити чайку з чимось смачненьким, відразу згадайте цей рецепт. Тісто заливне, тому готується дуже швидко. Ароматна начинка додає особливої нотки смаку.

Актриса “Дизель Шоу” Вікторія Булітко показала свого майбутнього чоловіка: ви думали, це Сморигін, але ні

Вікторія Булітко настільки закохана й щаслива, що хоче розповісти про своє кохання всьому світу. На закиди, що щастя любить тишу, не зважає, а всіляко афішує свого обранця.

Так ось чому Jerry Heil не повернулася до України після “Євробачення”: закрутила роман з учасником конкурсу

Коли Альона Альона повернулася до Києва після тріумфу на "Євробаченні", всі здивувалися: де її партнерка Jerry Heil? Версій щодо зникнення другої учасниці дуету є кілька.