Такий смачний салат, а готую його всього за 10 хвилин: найдовше варяться яйця. Смачна та красива закуска

Апетитний салат на Старий Новий рік 2024 ідеально доповнить ваш святковий стіл. Вам точно варто приготувати тарілочку такої смачної закуски до застілля.

Кулінари опублікували простий рецепт смачного салату шарами, який готується дуже легко – простіше вже немає куди. Таке частування можна подати до святкового столу, а також просто до вечері чи обіду. Просте поєднання інгредієнтів створює апетитний результат. Отже, швидше берімося до приготування смаколика!

Кулінари поділились простим рецептом смачного салату шарами, який готується за лічені хвилини
Кулінари поділились простим рецептом смачного салату шарами, який готується за лічені хвилини

Інгредієнти:

  • 4 яйця;
  • 3 середні картоплини;
  • 300 г курячого філе;
  • 200 г плавленого сиру;
  • 4 ст. ложки майонезу;
  • 2 ст. ложки гірчиці;
  • Сіль і перець на смак;
  • Зелень для подачі.

Спосіб приготування:

Варіть яйця до готовності, потім залиште їх до повного охолодження, очистьте та подрібніть за допомогою ножа або тертки. Зваріть картоплю до готовності, очистьте її від шкірки та натріть на звичайну кухонну тертку. Відваріть куряче філе, наріжте його на невеликі кубики або розірвіть на волокна прямо руками. Натріть плавлений сир також на тертці. У глибокій мисці змішайте майонез, гірчицю, сіль і перець на власний смак.

Прямо на тарілці або за допомогою спеціальних кондитерських круглих форм починайте збирати салат. Почергово викладайте шари: спочатку картопля, потім куряче філе, далі плавлений сир та врешті-решт яйця. Кожен шар не забувайте мазати заправкою. Зверху прикрасьте готовий салат зеленню або тертим твердим сиром. Залиште закуску в холодильнику на декілька годин, щоб вона стала смачнішою.

Кулінари поділились простим рецептом смачного салату шарами, який готується за лічені хвилини
Кулінари поділились простим рецептом смачного салату шарами, який готується за лічені хвилини

Таке просте у приготуванні частування ідеально доповнить ваш святковий стіл і стане справжньою зіркою застілля. Готується закуска дуже просто, а в результаті ви отримаєте салат шарами, на який люди зазвичай витрачають купу часу. Приготувати таке частування обов’язково потрібно і на свято, і просто до вечері. Смачного!

Популярне

Схожі статті

Цю смакоту обожнюють всі, тому готую багато: шаровий салат-тортик із куркою. Смачний та неймовірно ніжний

Рецепт ніжного салату-торта з копченою куркою, картоплею та сиром дуже просто приготувати на своїй кухні. Ця смакота вам обов'язково сподобається!

Сирне тісто з картопляною начинкою: традиційні пиріжки більше не роблю — родина запевняє, що так смачніше

Як приготувати випічку, щоб не витрачати багато часу на тісто? Сьогодні ми запрошуємо вас відкрити для себе новий варіант улюбленої класичної страви — пиріжки з сирного тіста із картоплею.

Щаслива Наталя Могилевська замилувала відео з маленькою донькою: солодощі, перший велосипед і рожеві ведмеді

Наталія Могилевська розчулила кадрами зі своєю донькою Софією, якій виповнилось 4 роки, а також показала, як влаштувала день народження для маленької іменинниці.