Ось так потрібно запікати філе, аби воно не стало сухим: у духовку треба покласти секретний продукт. Рецепт

Простий рецепт смачного м'ясного доповнення до основної страви відрізняється завжди ідеальним результатом – м'ясо виходить не сухим, а соковитим і ніжним.

Приготувати куряче філе соковитим – задача, яка потребує особливої уваги та знань. Вам потрібно дотримуватися деяких порад професійних кулінарів, які допоможуть швидко та просто зробити смачне м’ясо в духовці. Воно не вийде сухим чи несмачним – все буде ідеально. Зберігайте собі цей рецепт, а потім втілюйте його у життя.

Кулінари поділились рецептом ідеального курячого філе, яке готується в духовці за лічені хвилини
Кулінари поділились рецептом ідеального курячого філе, яке готується в духовці за лічені хвилини

Інгредієнти:

  • 4 шматочки курячого філе;
  • 2 ложки оливкової олії;
  • 2 чайні ложки паприки;
  • 1 чайна ложка часнику;
  • 1 чайна ложка солі;
  • 1/2 чайної ложки чорного перцю;
  • Сіль і перець на смак.

Спосіб приготування:

Підготуйте філе, вимийте його, висушіть паперовим рушником. У мисці змішайте оливкову олію, паприку, часник, сіль та перець. Змастіть куряче філе цією сумішшю, переконайтеся, що кожен шматочок рівномірно покритий маринадом. Залиште м’ясо маринуватися не менш як на 30 хвилин, щоб м’ясо просочилось смаком. Попередньо розігрійте духовку до 200 градусів.

Покладіть мариновані шматочки курячого філе на деко, застелене пергаментним папером або фольгою. Випікайте у попередньо розігрітій духовці приблизно 25-30 хвилин або доки філе не стане золотистим. Періодично поливайте м’ясо у духовці випущеним соком під час приготування, щоб воно залишалося соковитим.

Кулінари поділились рецептом ідеального курячого філе, яке готується в духовці за лічені хвилини
Кулінари поділились рецептом ідеального курячого філе, яке готується в духовці за лічені хвилини

Такий простий рецепт варто запам’ятати господиням і господарям, які часто готують на обід або вечерю м’ясо, але завжди засмучуються, бо воно виходить сухим. Слідуючи цим простим порадам, вам точно вдасться приготувати нереально апетитне доповнення до основних страв. Смачного!

Популярне

Схожі статті

Найсмачніший вишневий пиріг, який я коли-небудь їла: шматочок раю ви можете створити просто вдома

Відчуйте смак десертного раю, не виходячи зі своєї власної кухні з вершковим вишневим пирогом. Ця випічка — справжнє шедевральне поєднання ніжного борошняного тіста та соковитих вишневих ягід.

Дружина Віктора Павліка Катя Репяхова показала племінницю, яка стала захисницею: “В добру дорогу, рідна”

Нещодавно дружина популярного співака Віктора Павліка, відома блогерка Катя Репяхова вирішила поділитися зі своїми шанувальниками новиною — її племінниця стала захисницею.

Шеф-кухар із культового ресторану розкрив свій секрет соковитих свинячих стейків: легкий рецепт із начинкою

Свинячі стейки з начинкою — страва, яка приносить багатьом не тільки насолоду від їжі, але й справжню радість від кулінарного відкриття, від емоційного враження, яке вона залишає.