Даремно я їх раніше не готувала: рецепт гарячих бутербродів з крабовими паличками і яйцем. Готую за 5 хвилин

Якщо в холодильнику є крабові палички, сир і батон, можна приготувати смачну закуску. На сніданок це буде основною стравою. Під час святкового застілля гарячі бутерброди стануть прикрасою столу.

Вам знадобиться:

  • 1 багет;
  • 10 г гілочок кропу;
  • 1 дрібка чорного меленого перцю;
  • 1 дрібка солі.

Для начинки:

  • 50 г крабових паличок;
  • 50 г твердого сиру;
  • 1 яйце;
  • 1 зубчик часнику;
  • олія.
Гарячі бутерброди з крабовими паличками

За необхідності білий багет можете замінити житнім чи шматочками будь-якого хліба – білого чи чорного. Крабові палички можете замінити креветками. Часник можете замінити меленим чилі. Беріть зовсім трішки на кінчику ножа. А ще любителі гостренького можуть додати гострого перцю.

Гарячі бутерброди з крабовими паличками

Почніть із приготування начинки. Крабові палички позбавте від плівки й подрібніть ножем чи у блендері. Сир натріть на тертушці з середніми отворами. Кріп промийте, промокніть, дрібно наріжте.

Гарячі бутерброди з крабовими паличками

У мисочці з’єднайте крабові палички з сиром та зеленню. Вбийте яйце. Посоліть, поперчіть. Додайте розчавлений часник. Перемішайте інгредієнти.

Якщо багет не нарізаний, зробіть шматочки завтовшки близько 1,5 см. З одного боку викладіть 2 ложки крабової начинки, притиснувши. Вона не має виходити за краї хлібного шматочка.

Гарячі бутерброди з крабовими паличками

Поставте пательню на плиту розігріватися, влийте олію. Викладайте бутерброди начинкою донизу. Обсмажте до рум’яної скоринки. Після цього переверніть й обсмажте з іншого боку. Перекладайте на тарілку й відразу ж подавайте до столу в гарячому вигляді.

Купуючи в магазині крабові палички, обов’язково перевірте термін придатності. А ще зверніть увагу на склад продукту. Першим у списку має значитися м’ясо сурими. Це така біла риба. Липке пакування не беріть – це значить, що продукт зіпсований.

Популярне

Схожі статті

Як виглядає квартира Ліни Костенко: найвідоміша поетеса України прийняла до себе в гості Віталія Кличка

Ліна Костенко за багато років своєї творчості стала справжньою легендою у світі мистецтва. Нещодавно до неї в гості завітав мер Києва Віталій Кличко. Що ж сталося і до чого тут Валерій Залужний.

Актори “Дизель Шоу” Вікторія Булітко і Євген Сморигін офіційно 9 років разом: важлива дата у пари гумористів

Вікторія Булітко та Євген Сморигін відсвяткували свою творчу річницю. Команді "Дизель Шоу" виповнилося 9 років. Про це актори розповіли в Instagram.

Випросила рецепт у ресторані. Виходить дуже красиво і незвично: куряча грудка в горіховому паніруванні

Смачна і ситна вечеря на всю сім'ю не обов'язково має вимагати безліч інгредієнтів і сил. Сьогодні ми підготували простий рецепт курячої грудки в горіховому паніруванні, який сподобається кожному.