Чоловік у захваті, бо так смачно цвітну капусту я ще не готувала: з зеленою цибулею, часничком та яйцями

Цей дуже дешевий та простий рецепт приготування корисної вечері подобається тим, що не доводиться витрачати багато часу, а страва виходить смачною та ароматною.

Зазвичай, всі, хто спробував приготувати цвітну капусту за цим рецептом, залишалися задоволеними, бо, погодьтесь, не завжди можна отримати оптимальне поєднання смаку, якості та дешевизни продуктів. Але це як раз той самий випадок. Переконайтеся у цьому.

Інгредієнти

  • Цвітна капуста 500 г
  • Сіль на ваш смак
  • Чорний молотий перець на ваш смак
  • Зелена цибуля 1 пучок
  • Часник свіжий 1 зубчик
  • Яйця 3 штуки
  • Вершкове масло

Приготування

Цвітна капуста з зеленою цибулею, часником та яйцями
  1. Качан цвітної капусти за допомогою ножа спочатку розділіть на великі суцвіття, а потім кожне розріжте навпіл або навіть на 4 частини так, щоб вони були приблизно одного розміру. Таким чином капуста приготується рівномірно та одночасно.
  2. Складіть часточки у каструлю. Залийте капусту водою, щоб вона повністю вкрила її. Посоліть та поставте на сильний вогонь. Доведіть до кипіння. 2-3 хвилини проваріть, а потім злийте воду, добре струсіть її з капусти.
  3. Тепер зелену цибулю поріжте досить дрібно та покладіть її у сковорідку, в якій вже розплавили шматок вершкового масла. Смажте цибулю, помішуючи до поки вона не стане м’якою.
  4. Часник почистьте та натріть на дрібній терці або вичавіть за допомогою пресу для часнику.
  5. Додайте часник у сковорідку з цибулею. Перемішайте. Смажте їх разом. Коли відчуєте часниковий аромат зі сковорідки, то покладіть туди цвітну капусту. Продовжуйте смажити на помірному вогні, періодично помішуючи, до отримання легкої золотистої скоринки капустяних суцвіть.
  6. Приготуйте заливку. Для цього у мисці збийте до однорідності яйця з сіллю та перцем.
  7. Тепер залийте капусту яєчною заливкою й одразу перемішайте.
  8. Готову страву подавайте зі сметанним або іншим вашим улюбленим соусом.

Популярне

Схожі статті

Ах, як же це смачно! Мене й просити не треба, сама готую щодня: тістечка з арахісом без духовки та яєць

Якщо ви шукаєте десерт, який можна приготувати так, щоб вразити гостей — тістечка з арахісом без духовки та яєць – саме те, що вам потрібно.

Цей рецепт салату мало хто знає! Нереально смачне поєднання звичайних овочів: весь секрет у заправці

Салат з капустою в поєднанні з іншими овочами виходить мега смачним, корисним і вдало урізноманітнить ваше щоденне меню. Обов'язково спробуйте!

“Скоро буде”: Вікторія Булітко з “Дизель Шоу” після заручин заінтригувала чутками про поповнення з нареченим

Вікторія Булітко захопила мережу кадрами з нареченим-красенем і заінтригувала новиною про поповнення. Детальніше акторка написала у своєму Instagram.