Цей пиріг з ягодами готується з доступних продуктів: бюджетно, смачно та просто – формула ідеального десерту

Простий рецепт смачного пирога до чаю легко втілити у життя з продуктів, які є майже у кожному домі. Ділимось секретами приготування ароматного частування.

Ніжний і водночас кислий присмак ягід у цьому рецепті ідеально доповнюється витонченим смаком бісквіта. Такий десерт готується дуже легко та швидко, а в результаті ви отримуєте нереально смачний пиріг, який смакує і до чаю, і до кави. З цими простими порадами вам буде нереально легко випекти ягідний пиріг – варто лише прислухатись до деяких секретів. Отже, хутчіше берімося до справи!

Кулінари поділились простим рецептом смачного пирога з ягодами до чаю або кави
Кулінари поділились простим рецептом смачного пирога з ягодами до чаю або кави

Інгредієнти

Для бісквіта:

  • 4 яйця;
  • 1 склянка цукру;
  • 1 склянка пшеничного борошна;
  • 1 чайна ложка розпушувача для тіста;
  • 1 чайна ложка ванільного цукру;

Для начинки:

  • 200 г ягід;
  • 2-3 ложки цукру.

Спосіб приготування:

Нагрійте духовку до 180 градусів. Покрийте дно форми для пирога пергаментним папером. Для бісквіта у великій мисці збийте яйця та цукор до отримання світлої і пухкої однорідної маси. Далі додаємо ванільний цукор, якщо ви вирішили використовувати його. Просійте борошно та розпушувач для тіста, поступово перемішайте їх із тістом до утворення однорідної маси. Вилийте тісто в підготовлену форму для пирога.

Перемішайте свіжі ягоди з цукром і рівномірно розподіліть їх по поверхні тіста. Випікайте пиріг у попередньо розігрітій духовці близько 25-30 хвилин. Дістаньте готовий десерт із духовки і залиште його охолонути перед тим, як дістати з форми.

Кулінари поділились простим рецептом смачного пирога з ягодами до чаю або кави
Кулінари поділились простим рецептом смачного пирога з ягодами до чаю або кави

Готовий десерт залиште до повного охолодження, а потім почніть нарізати – це потрібно для того, аби він не розсипався під час нарізання. Подавайте десерт із морозивом, шоколадом або медом. Ви можете посипати його цукровою пудрою. Смачного!

Популярне

Схожі статті

Готую одразу по три рибки: найсмачніший оселедець без звичного розсолу. Їсти можна буде вже за кілька годин

Особливий розсіл для оселедця допоможе вам приготувати настільки апетитну рибу, що такого делікатесу ви ще не куштували. Ділимось найкращим рецептом.

Остапчук повів дружину на базар – 1,5 кг полуниці, 0,5 кг малини, 0,5 кг абрикос, 1 кг черешні. Скільки грн?

Особисте життя Володимира Остапчука завжди було яскравим і цікавим. Після двох шлюбів український телеведучий одружився втретє. Його обраниця молодша за нього на 16 років, а їхнє спільне життя дивує.

Усі мої подруги на дієті обожнюють мене: суфле без зайвих калорій. За смаком виходить як дорогий десерт

Смачне й таке ніжне домашнє суфле не просто ідеально доповнить ваше вечірнє чаювання, але й дозволить створити фігуру мрії. Розповідаємо про по-справжньому казковий рецепт.