facebook

Чарівний рецепт листкових пиріжків: тепер по-іншому їх навіть не роблю. Готую багато, та родина просить ще

За цим рецептом виходять напрочуд смачні та поживні пиріжки, якими варто нагодувати свою родину. З перших шматочків вони оцінять ваш труд і будуть вдячні за таку насолоду.

Для приготування випічки вам знадобиться м’ясний фарш з будь-якого м’яса або м’ясного асорті. Тісто ж за цим рецептом повинно вийти водночас м’яким та хрустким. Як цього досягти, розповімо. Секрет якраз і полягає в формуванні пиріжків.

Підготуйте заздалегідь деко, поклавши на нього пергамент, або змащений олією кулінарний папір. Духовку розігрійте до температури 180°.

Інгредієнти

  • Вода 250 мл
  • Сіль 1/2 чайної ложки
  • Цукор 1/2 чайної ложки
  • Борошно 450 г
  • Розпушувач 1/2 чайної ложки
  • Фарш м’ясний 300 г
  • Картопля 2 штуки
  • Цибуля 2 штуки
  • Яйця 1 штука

Приготування

Листкові пиріжки з фаршем
  1. Спочатку приготуйте тісто. Для цього у теплій воді розчиніть сіль та цукор, а потім всипте просіяне борошно й розпушувач. Добре все змішайте та замісіть тісто. Сформуйте з нього кулю, покладіть у поліетиленовий пакет та залиште на 20 хвилин.
  2. Тепер приготуйте начинку. Готовий м’ясний фарш змішайте з дрібно порізаною цибулею. Картоплю почистьте та натріть на середній терці. Поєднайте її з фаршем та цибулею, добре перемішавши.
  3. Тісто розкачайте у ковбаску та розділіть її на 4 рівні частки. З кожної сформуйте кульки та потримайте їх у плівці 10 хвилин. Потім розкачайте кожну з них у досить тонкий пласт. Змастіть поверхню яйцем та викладіть 1/4 фаршу. Далі розріжте круглий пласт так, як на фото, та загортайте краї, змащуючи тісто, що без фаршу, яйцем.
  4. Тепер кожен сформований прямокутник розкачайте додатково скалкою та змастіть яйцем.
  5. Випікайте у духовці 35 хвилин. Готові пиріжки покладіть один на одного та розріжте на менші прямокутники.
Листкові пиріжки з фаршем

Популярне

Схожі статті

Донька Олени Кравець 21-річна Марія розсекретила новий етап у стосунках зі своїм хлопцем: шукає нове житло

Марія, донька Олени Кравець, продовжує радувати шанувальників своєю щирістю. Цього разу дівчина поділилася захопливими новинами про своє особисте життя: стосунки з коханим вийшли на новий рівень.

Неймовірно простий, смачний та ароматний: знаменитий апельсиновий пиріг готую за лічені хвилини “на раз два”

Цей пиріг вже давно став популярним серед тих, хто любить побалувати себе чимось солодким і легким у приготуванні. Він дійсно в змозі перетворити будь-який звичайний вечір на святковий.

Як змінилася Леся Нікітюк за роки своєї кар’єри: пару разів розсмішила коміка, зате тепер топова телеведуча

Історія Лесі Нікітюк нагадує — щось середнє між "Попелюшкою" і "Котигорошком". Дівчина, яка колись ламала жарти на сцені "Розсміши коміка", з часом перетворилася на одну з найуспішніших телеведучих.

Палюшки схожі на галушки, але готуються трішки по-іншому: рецепт ситної української страви на обід чи вечерю

Ця страва переносить нас у дитинство, коли бабуся діставала з печі гарячі, духмяні пальчики. Це смак домашнього тепла, турботи, а також простота, яка може зробити будь-який обід чи вечерю особливою. 

Круті неньки, слухняні дівчиська: Дорофєєва, Сумська, Матвієнко — мами, що прокладали донькам зірковий шлях

Кожна мама мріє підтримати свою дитину, коли вона робить свої перші кроки у кар'єрі.  Але для тих, хто має знайомства в шоу-бізнесі, ця підтримка перетворюється на справжню рятівну мережу зв'язків.

Більше коропа не смажу, а готую так, як навчила знайома грузинка: аромат такий, що сусіди рецепта просять

Як відомо, кожен народ має свою кулінарну перлину. Ми звикли, що короп завжди смажиться — рум'яна хрустка скоринка, ховає ніжне біле м'ясо. А в Грузії його готують по-іншому.