Смакота за 10 хвилин: цей пиріг з полуничним джемом ви будете пекти щодня. Смаколик “улітає” на ура

Є рецепти, за якими випічка виходить так швидко та легко, наче це просто відбувається між іншими справами. Саме таким є той, що ми пропонуємо вам зараз.

Дійсно готується такий пиріг напрочуд швидко не тільки завдяки простим та доступним продуктам, які зазвичай бувають на кухні кожної господині, а й завдяки простій технології.

Скористайтеся цим рецептом і ви полюбите домашній пиріг і станете пекти його майже щодня, бо швидкість приготування не нашкодить його смаковим властивостям.

Перед тим, як почати готувати, подбайте про те, щоб у вас був міксер, прямокутна форма для випікання розміром 28х19х5 см, на дно якої покладіть пергамент, а борти змастіть олією та посипте борошном, а також заздалегідь розігрійте духовку до температури 180 градусів.

Інгредієнти

  • Яйця середнього розміру 3 штуки
  • Ванільний цукор 8-10 г
  • Сіль 1 щіпка
  • Цукор 150 г
  • Борошно 300 г
  • Рослинна олія 120 мл
  • Розпушувач  1 столова ложка
  • Йогурт 150 г
  • Полуничний (або інший) джем на ваш смак

Приготування

Пиріг з джемом за 10 хвилин
  1. Приготування такого простого пирога полягає по суті у приготуванні рідкого тіста. Головне, щоб воно ретельно перемішувалось на кожному етапі.
  2. Спочатку у глибоку миску розбийте яйця. Далі всипте сіль, ванільний та звичайний цукор. Ввімкніть міксер та добре збийте все до однорідної маси. Максимально розчиніть цукор.
  3. У окремому посуді просійте борошно разом з розпушувачем.
  4. Тепер додавайте по черзі порціями у миску з яйцями борошно, рослинну олію, йогурт. Працюйте спочатку міксером, а потім, коли тісто загусне, замішуйте лопаткою.
  5. У підготовлену форму влийте половину тіста та розрівняйте поверхню, а потім на неї розкладіть хаотично джем й виделкою розподіліть його по тісту.
  6. Знову вилийте решту тіста та знову зробіть те саме з джемом.
  7. Поставте форму з пирогом у духовку на 30 хвилин. Готовність перевіряйте дерев’яною шпажкою.

Популярне

Схожі статті

Злата Огнєвіч дуже прив’язана до батька: де нині перебуває родич співачки, як виглядає і чим займається

Тато Злати Огнєвіч усе життя пропрацював хірургом. Тож коли почалося повномасштабне вторгнення, не схотів їхати за кордон в евакуацію, а продовжив рятувати життя українських солдатів.

Талановита людина талановита у всьому: народна артистка і мама двох дітей Могилевська пішла в сферу Фреймут

Усім нам відома Наталія Могилевська. Її всі знають як зіркову співачку, але заводна артистка встигає все, і мало хто знає про іншу її діяльність. Сьогодні ми розповімо, який проект вона готує.

Краще смаженої картоплі: коли не знаю, що приготувати, роблю картопляні язички. Улюблена страва на всі роки

Якщо треба зготувати щось дуже дешеве на вечерю, підійдуть картопляні язички. Основними інгредієнтами є борошно й картопля. Тож вийде дуже смачно і при цьому бюджетно.