Унікальний рецепт сирників із замороженого сиру, які гарно доповнять ваш сніданок: завжди ніжні та легкі

Дізнайтеся, як приготувати десерт із замороженого сиру за унікальним рецептом! Ці сирники завжди виходить дуже ніжними та ароматними, а приготування не вимагає особливих кулінарних вмінь.

Із замороженого сиру можна приготувати безліч смачних страв. Наприклад, сирні пироги та запіканки виходять дуже ніжними, якщо використовувати саме такий сир. Також його можна додавати до дріжджового тіста чи поєднувати із сухофруктами — варіантів багато. Найчастіше кулінари заморожують домашній сир перед додаванням його у сирну випічку, щоб отримати ідеальну консистенцію готової страви.

Сьогодні ми пропонуємо приготувати цікавий десерт, який вартий уваги. Проте краще один раз спробувати, ніж десять разів почути, тому радимо спробувати цей рецепт заморожених сирників.

Інгредієнти

  • Сир – 400 г.
  • Яєчні жовтки – 2 шт.
  • Борошно (кукурудзяне або рисове) – 2-3 ст. ложки
  • Сіль – щіпка
  • Цукор – 2 ст. ложки
  • Ягода – за вашим смаком
Унікальний рецепт сирників із замороженого сиру
Унікальний рецепт сирників із замороженого сиру

Приготування

  1. Підготуйте всі необхідні інгредієнти.
  2. У глибоку миску з сиром додайте сіль, цукор і перемішайте.
  3. Відділіть яєчні білки від жовтків. Додайте жовтки до сиру і ретельно перемішайте.
  4. Поступово підсипайте борошно та перемішуйте. Маса не повинна розсипатись чи бути рідкою.
  5. Ягоди перемішайте з крохмалем.
  6. Заморожуйте сирні заготовки в силіконових формах для кексів. Викладіть трошки сирної маси у підготовлену форму. Зверху покладіть ягоди та прикрийте їх порцією сиру.
  7. Добре притисніть заготовки та прикрийте їх харчовою плівкою. Помістіть у морозильну камеру на декілька годин або на ніч.
  8. Перекладіть сирники у звичайний пакет.
  9. У розігріту сковороду з олією викладіть сирники. Готуйте під кришкою на помірному вогні з обох сторін до золотистості.

Готові сирники можна смакувати як теплими, так і холодними. Готуйте з любов’ю та діліться рецептом із близькими. Смачного!

Популярне

Схожі статті

Картопляна запіканка на сковороді по-швейцарськи: рецепт, як у найкращих ресторанах, але на домашній кухні

Картопляна запіканка - це дуже простий, але при цьому смачний і ситний варіант обіду або вечері нашвидкуруч. Саме такий рецепт запіканки на сковорідці ми сьогодні й підготували. Сподобається кожному.

Найпростіший варіант для всієї родини. За останній шматочок змагаються: ледачий пиріг із сиром на сковороді

Усі ми любимо випічку, без неї важко уявити гарний вечір. Але часом так ліньки розводити готування і тісто. Сьогодні ми підготували рецепт ледачого пирога з лаваша з сиром і ковбасою на сковороді.

Діти швидко зростають: Олена Тополя показала, як нині виглядає її найменша 3-річна донечка в оточенні братів

Двох старших синів Олена Тополя показує широкому загалу доволі часто, а от найменшу донечку Марійку намагається приховувати від прихильників. Усе ж на деяких фото можна роздивитися 3-річну дитину.