Побачила цей трюк у ресторані: соковиті свинячі ребра, які не треба смажити. М’ясо аж відходить від кісток

Цей рецепт приготування реберець до банального простий та саме та саме за цим рецептом вони виходять найсмачнішими. Готується м'ясо у банці разом з гарніром до них.

Свинячі реберця – страва, яку обожнюють всі. М’ясо з цієї частини свині дуже ніжне і соковите. Пропонуємо до вашої уваги відмінний рецепт приготування свинячих реберець. Готуються вони у звичайних скляних банках. Результат виходить безподобним, м’ясо саме відходить від кісток.

Необхідні інгредієнти:

(на 3 2-літрові банки)

  • свинячі реберця – 1 кг;
  • цибуля – 2 шт;
  • майонез – 2-3 ст.л;
  • томатна паста – 1 ст.л;
  • пропарений рис – 1,5 склянки;
  • вода – 3 склянки;
  • сіль, перець, спеції за смаком.

Спосіб приготування:

Свинячі реберця нарізаємо і перекладаємо у глибоку миску. Цибулю нарізаємо півкільцями і додаємо до м’яса. Туди ж додаємо майонез, томатну пасту, сіль, перець і спеції, які вам подобаються. Ідеально підійдуть паприка, хмелі-сунелі та готові суміші спецій до м’яса. Все ретельно перемішуємо.

Рецепт соковитих свинячих ребер у банці
Рецепт соковитих свинячих ребер у банці

Беремо 3 2-літрові банки. Вони мають бути добре вимиті і просушені. На дно кожної банки всипаємо по пів склянки пропареного рису. Далі вкладаємо у банки реберця з цибулею. Накладаємо не повні банки, десь ¼ банки залишаємо пустою. Далі у кожну банку наливаємо по склянці окропу. Накриваємо зверху банки фольгою і ставимо у холодну духовку. Встановлюємо температуру 180 градусів і тушкуємо реберця в банці 1 годину 20 хвилин.

Рецепт соковитих свинячих ребер у банці
Рецепт соковитих свинячих ребер у банці

Важливо ставити банки саме у холодну духовку. Якщо поставити їх у розігріту духову шафу, то банки можуть лопнути.

Готові реберця виймаємо з банок на тарілки і також виймаємо рис, який слугує відмінним гарніром до м’яса. Ребра приготовані таким способом виходять дуже ніжними і соковитими. Вони ніколи не підгорають і не пересушуються. Крім того, разом з ребрами готується одночасно гарнір до них. Під час приготування рис напитується соком з м’яса і виходить дуже смачним.

Якщо ви в пошуках цікавих перших страв, які сподобаються і дорослим і дітям, приготуйте неймовірно смачний сирний крем-суп.

Детальний відеорецепт дивіться у відео:

Популярне

Схожі статті

Ніякої духовки, але всі будуть задоволені: без розкочування тіста готую ліниві пиріжки з м’ясом за 10 хвилин

Уранці кожна хвилина на рахунку, але ж треба нагодувати чоловіка й дітей ситно. Вихід є – зробіть ліниві пиріжки. Просто змішайте кефір із борошном, викладіть на пательню й додайте м'ясний фарш.

Зірка “Кварталу” Ірина Сопонару вийшла заміж і похизувалася світлинами з весілля: без пафосу і розкоші

37-річна акторка Ірина Сопонару вийшла заміж за британця на ім'я Ріс. Весілля проходило в українських традиціях, без зайвого пафосу та розкоші.

“Дійсно товста”: Настя Каменських не витримала критики в свій бік та почала боротися із зайвими сантиметрами

Знаменита українська співачка Настя Каменських поділилася думкою стосовно коментарів про її фігуру. Артистка наголосила, що в сучасному світі критика щодо зовнішності недопустима.