Розморозила, розкачала, заліпила, запекла: слойки з плавленими сирками. Смачно і з борщем, і з чашкою чаю

Ніжна начинка підкорить навіть тих, хто ніколи не любив смак випічки та борошняних страв. Розповідаємо, як приготувати смачні слойки з плавленим сиром.

Приготувати домашні слойки набагато простіше, ніж вам може здаватись. Ніжний смак начинки приємно вас здивує. Для того, аби порадувати смакотою себе та своїх близьких, потрібно просто розкачати тісто та наповнити його начинкою, а потім – закинути все у духовку. Ділимось найпростішим рецептом смачного частування до обіду або вечері.

Кулінари поділились простим рецептом смачних домашніх слойок із плавленим сиром
Кулінари поділились простим рецептом смачних домашніх слойок із плавленим сиром

Інгредієнти:

  • 500 г готового листкового тіста;
  • 300 г плавленого сиру;
  • 1 яйце.

Спосіб приготування:

Для початку дістаньте магазинне тісто з морозильної камери, аби воно встигло розморозитись. Наступним кроком розігрійте духовку до 180 градусів. Розкачайте готове тісто на присипаній борошном робочій поверхні до товщини приблизно пів сантиметра. Рівномірно розмістіть натертий на тертці плавлений сир по поверхні тіста, залишаючи невеликий край навколо. Загорніть тісто з плавленим сиром у рулет, намагаючись зробити його щільним.

Наріжте отриманий рулет на круглі частини товщиною приблизно 1 сантиметр. Викладіть отримані закуски на деко для випікання, яке попередньо потрібно покрити пергаментним папером. Збийте яйце та змастіть поверхню кожного шматочка тіста, використовуючи спеціальний кондитерський пензлик. Випікайте слойки в попередньо розігрітій духовці приблизно 15-20 хвилин. Дістаньте їх із духовки і дайте випічці трішки настоятись перед подачею.

Кулінари поділились простим рецептом смачних домашніх слойок із плавленим сиром
Кулінари поділились простим рецептом смачних домашніх слойок із плавленим сиром

Такий простий рецепт смачного частування стане у пригоді, коли не знаєте, чим поласувати на вечерю. Ви можете додавати й інші улюблені інгредієнти у начинку для своєї випічки, а можете обмежитись плавленими сирками. Зберігайте собі рецепт, а також обов’язково спробуйте приготувати смачний сирний крем-суп за рецептом з нашого YouTube-каналу.

Популярне

Схожі статті

Ароматні булочки з яблуками на сковороді: чоловік після роботи поспішає додому на них. Балую таким не часто

На сніданок чи для перекусу можете насмажити яблучних булочок. Продукти для цього потрібні найпростіші. Робиться все дуже швидко. Натомість вироби виходять доволі оригінальними.

Легендарний торт “Прага” за домашнім рецептом. Неймовірно смачно: готую на замовлення, хоча може кожен

Від торта "Прага" неможливо відірватися. Якщо зробити десерт удома, то вийде ще кращий, аніж магазинний. Коржі шоколадні, трішки вологі, крем вершковий зі згущівкою та абрикосове варення.

Як зараз виглядає Алла Мазур, яку всі пам’ятають зіркою ТСН з каштановим каре: легенда телебачення змінилася

Усі ми знаємо Аллу Мазур, багато хто запам'ятав її з каштановим каре. Але як зараз виглядає легендарна ведуча ТСН, як і чому змінився її образ. Сьогодні ми розповімо саме про ці зміни її зовнішності.