Смачні та пишні оладки на кокосовому молоці: панкейки готую лише за цим рецептом, бо дуже смачно

Надзвичайно смачні та легкі у приготуванні — кокосові оладки виходять менш калорійними, бо готуються за особливим приготуванням. Цей рецепт стане відмінним сніданком!

Сьогодні ми розглянемо рецепт смачних панкейків! Вони пористі, ніжні та абсолютно не вимагають важкої праці. Ці коржики особливі, адже готуватимемо їх на кокосовому молоці. Вони смажаться на сухій сковорідці без масла, тому менш калорійні. Дізнаймось, які інгредієнти нам потрібні та покроковий рецепт.

Інгредієнти

  • Кокосове молоко – 1 склянка
  • Яйце – 1 шт.
  • Оливкова олія – 2 ст. ложки
  • Цукор – 2 ст. ложки
  • Пшеничне борошно – 1 склянка
  • Розпушувач – 2 ч. ложки
  • Сіль – 1 щіпка
Смачні та пишні оладки на кокосовому молоці
Смачні та пишні оладки на кокосовому молоці

Покроковий рецепт

  1. Підготуємо всі необхідні інгредієнти.
  2. У одній глибокій мисці поєднуємо 1 склянку борошна, 2 столові ложки цукру, 2 чайні ложки розпушувача та щіпку солі.
  3. У іншій мисці розбиваємо одне яйце й збиваємо його виделкою до однорідного стану.
  4. Додаємо до яйця 1 склянку кокосового молока та 2 столові ложки оливкової олії. Все добре перемішуємо до однорідності маси.
  5. Додаємо рідку суміш в борошно та дуже добре перемішуємо, щоб на дні та в куточках миски не залишилось сухих продуктів.
  6. Суху сковороду без масла, але з антипригарним покриттям, розігріваємо на середньому вогні.
  7. На розігріту сковороду викладаємо по одній столовій ложці тіста й смажимо панкейки з одного боку до коричневого кольору.
  8. Періодично підіймайте їх лопаткою й дивіться на колір нижньої поверхні. Коли вона стане такою, як потрібно, перевертаємо оладки та смажимо їх з іншого боку до такого ж кольору. Другий бік готується набагато швидше.

Готові панкейки викладайте на красиву тарілку та подавайте до столу з медом чи улюбленим варенням. Також можна посипати подрібненими горіхами, сухофруктами чи насінням. Готуйте з любов’ю та діліться рецептом із близькими. Смачного!

Популярне

Схожі статті

Готую одразу по три рибки: найсмачніший оселедець без звичного розсолу. Їсти можна буде вже за кілька годин

Особливий розсіл для оселедця допоможе вам приготувати настільки апетитну рибу, що такого делікатесу ви ще не куштували. Ділимось найкращим рецептом.

Остапчук повів дружину на базар – 1,5 кг полуниці, 0,5 кг малини, 0,5 кг абрикос, 1 кг черешні. Скільки грн?

Особисте життя Володимира Остапчука завжди було яскравим і цікавим. Після двох шлюбів український телеведучий одружився втретє. Його обраниця молодша за нього на 16 років, а їхнє спільне життя дивує.

Усі мої подруги на дієті обожнюють мене: суфле без зайвих калорій. За смаком виходить як дорогий десерт

Смачне й таке ніжне домашнє суфле не просто ідеально доповнить ваше вечірнє чаювання, але й дозволить створити фігуру мрії. Розповідаємо про по-справжньому казковий рецепт.