Цим десертом пригостила подруга з Парижу, а я попросила рецептик: ніжна сирна запіканка з сухофруктами

Неймовірно смачний рецепт сирної запіканки! Десерт поєднує в собі м'який сир, сметану та сухофрукти, і стане чудовим доповненням до чашки чаю.

Розглянемо рецепт ніжної та смачної запіканки на сніданок, який варто спробувати! Цей десерт ми доповнимо сухофруктами. Дізнаймося, які інгредієнти нам потрібні.

Продукти

  • Сир – 620 г
  • Сметана – 3-4 ст. ложки
  • Курячі яйця – 4 шт.
  • Цукор – до смаку
  • Манна крупа – 5 ст. ложок
  • Ваніль – 1 ч. ложка
  • Сіль – щіпка
  • Розпушувач – 1 ч. ложка
  • Сухофрукти – 160 г
Ніжна сирна запіканка з сухофруктами
Ніжна сирна запіканка з сухофруктами

Покроковий рецепт

  1. Для цього рецепту можна використовувати улюблені сухофрукти. Їх потрібно добре промити та обов’язково висушити за допомогою паперового рушника.
  2. Беремо м’який сир. Якщо сир з грубими грудочками, то пропускаємо через сито до однорідності.
  3. До сиру потрібно додати яйця, сіль, сметану, цукор та ваніль. Добре змішуємо за допомогою міксера до отримання однорідної маси.
  4. Потім потрібно додати ману крупу та розпушувач для тіста. Добре вимішуємо.
  5. Додаємо висушені сухофрукти. Ретельно змішуємо для отримання однорідної консистенції.
  6. Обмащуємо форму для запікання вершковим маслом і викладаємо готову сирне тісто. Рівномірно вирівнюємо сир за допомогою кухонної лопатки. Посипаємо цукром, щоб уникнути відокремлення верхівки основної маси під час випікання.
  7. Помістіть форму в попередньо розігріту духовку та випікайте протягом 45 хвилин при температурі 190 градусів (температура може відрізнятися через особливості духовки).
  8. Готовність можна перевірити дерев’яною шпажкою.

Обов’язково спробуйте приготувати цю смачну та ніжну випічку. Готову запіканку нарізайте на порційні кусочки та подавайте до столу. Десерт відмінно смакує з ванільним морозивом, медом або улюбленим варенням. Готуйте з любов’ю та діліться рецептом із близькими. Смачного!

Популярне

Схожі статті

Замінила один інгредієнт і “Олів’є” перетворився на свіжий, літній салат: дуже смачне поєднання – рецепт

Якщо в класичному "Олів'є" замінити кілька інгредієнтів на свіжі овочі, вийде дуже смачний літній салат. Спробуйте приготувати "Олів'є" за цим рецептом і ви будете в захваті від результату.

Шоколадні млинці змастила вершковим кремом: десерт “Крепвіль” без духовки, який варто спробувати кожному!

Неймовірно смачний десерт "Крепвіль" готується з простих продуктів і без духовки. З цим рецептом впорається навіть господиня-початківець. Спробуйте!

Старші за обранців на багато років і не соромляться: Лама, Надія Матвєєва, Даша Астаф’єва покохали молодиків

Деяким жінкам нецікаво проводити час із ровесниками. Їм подавай молодиків на 10 чи й на 20 років молодших. Лама, Надія Матвєєва, Даша Астаф'єва заходять саме у цю категорію знаменитостей.