Навіть духовка не знадобиться: побачила в ресторані хитрий рецепт м’яса по-французьки. Тепер це мій фаворит

М'яса по-французьки на сковороді виходить не менш смачним, ніж приготоване в духовці. А ось час приготування його набагато менший. М'ясо виходить дуже соковитим і ніжним.

Смачна і соковита свинина з додаванням грибів, цибулі та томатів і все це з вершковим розтопленим сиром – що може бути смачнішим?! Ви можете приготувати м’ясо по-французьки навіть якщо у вас немає духовки, або якщо ви хочете зекономити час на приготування цієї страви.

Необхідні інгредієнти:

  • свинина (корейка) – 600 г;
  • цибуля – 2 шт;
  • помідори – 2 шт;
  • печериці – 150 г;
  • твердий сир – 200 г;
  • майонез – 100 г;
  • сіль, перець за смаком.

Спосіб приготування:

Свинячий биток нарізаємо як на відбивні, відбиваємо. М’ясо солимо, перчимо, додаємо улюблені спеції і відставляємо.

Рецепт м'яса по-французьки за 15 хвилин на сковороді
Рецепт м’яса по-французьки за 15 хвилин на сковороді

Печериці нарізаємо на пластинки. Обсмажуємо гриби разом з однією цибулиною до легкої золотистості. Цибулю потрібно нарізати на четверть кільця. Вкінці обсмажування додайте до грибів з цибулею сіль та перець.

Сир натираємо на дрібній тертці. Сир можна обрати будь-який, головне, щоб він добре плавився. Помідори нарізаємо тонкими кружечками.

Для того, щоб м’ясо по-французьки було соковитим, готуємо його на цибулевій подушці. Цибулю нарізаємо на четверть кільця і викладаємо її на пательню змащену олією.

На цибулю викладаємо відбите м’ясо. Далі викладаємо помідори, а на них обсмажені гриби. Після цього все засипаємо натертим сиром, а вже на сир робимо сіточку з майонезу.

Рецепт м'яса по-французьки за 15 хвилин на сковороді
Рецепт м’яса по-французьки за 15 хвилин на сковороді

Пательню накриваємо кришкою, робимо вогонь менше середнього і готуємо 15 хвилин. Після цього кришку відкриваємо і смажимо ще 15 хвилин, щоб м’ясо вийшло не тушкованим, а саме підсмаженим.

М’ясо по-французьки готове! Воно виходить неймовірно ніжним, смачним і соковитим. Подавайте таке м’ясо разом з різноманітними гарнірами, а також зі свіжими салатами.

Смачного!

Популярне

Схожі статті

Пишна і ніжна сирна запіканка як у дитячому садку: дуже вдалий рецепт без борошна, манки і соди

Сирна запіканка за цим рецептом виходить пухкою, ніжною і нереально смачною як у дитячому садку. Приготувати таку запіканку дуже просто, рецепт не потребує зайвих зусиль.

Весільні сукні зірок, заради яких варто вийти заміж: наречені Тіна Кароль, Настя Каменських, Аліна Гросу

Тіна Кароль, Настя Каменських та Аліна Гросу у день власного весілля виглядали неперевершено. Всі ці співачки обрали для себе дорогі і вишукані весільні сукні.

Ця намазка “Дай краба” залітає під “100 грам” тільки так. Смачно навіть просто з хлібом – є один секрет

Дізнайтеся, як легко та просто приготувати найсмачнішу намазку з крабових паличок. Ця ніжна закуска стане справжнім хітом на вашому святковому столі.