Перестала додавати цей інгредієнт в тісто і відчула справжній смак сирників: рецепт став моїм улюбленим

За цим рецептом сирники виходять неймовірно ніжними, пухкими і смачними як у ресторані. Готуються вони дуже швидко і просто, а смак виходить безподобним.

Сирники – це досить проста на перший погляд страва. Та насправді мало людей вміють готувати  їх правильно. Високі, пухкі і ніжні сирники, які не розтікаються на пательні, добре пропікаються і мають приємний вершковий смак зможе приготувати далеко не кожна господиня. Та з цим рецептом, вам вдасться здивувати своїх рідних, адже страва вийде як у ресторані.

Необхідні інгредієнти:

  • кисломолочний сир 9% – 700 г;
  • яйце – 1 шт;
  • цукор – 2 ст.л;
  • сіль – 1 дрібка;
  • ванільний цукор – 10 г;
  • манна крупа – 10 г;
  • борошно для паніровки
  • олія.

Спосіб приготування:

У глибоку миску вбиваємо яйце, додаємо до нього сіль, цукор, ванільний цукор і перемішуємо. Далі туди всипаємо кисломолочний сир. Важливо брати сир високої жирності, домашній або магазинний 9%-й. Пробиваємо все погружним блендером до утворення однорідної маси. Додаємо до сирної маси манну крупу і ретельно перемішуємо. Залишаємо готову масу на 15-20 хвилин, щоб манка набухла.

Рецепт ідеальних сирників без борошна як у ресторані
Рецепт ідеальних сирників без борошна як у ресторані

Після цього все знову перемішуємо і формуємо сирники. Можна формувати просто круглу форму, або за допомогою склянки зробити їх у формі циліндриків.

Сирники вмочаємо з усіх сторін у борошно і обсмажуємо на невеликій кількості олії. Смажимо на вогні менше середнього, не накриваючи кришкою з обох сторін до румяної скоринки.

Рецепт ідеальних сирників без борошна як у ресторані
Рецепт ідеальних сирників без борошна як у ресторані

Готові сирники подаємо до столу разом зі сметаною, джемом, чи медом.

Такі сирники смачні як в гарячому, так і в холодному вигляді, тому вони підійдуть не лише на сніданок, а й у якості перекусу на роботу, чи в школу.

Сирники за цим рецептом виходять дуже смачними, адже вони майже повністю складаються з сиру. Саме тому готова страва має ніжний смак і приємну консистенцію.

Смачного!

Популярне

Схожі статті

Злата Огнєвіч дуже прив’язана до батька: де нині перебуває родич співачки, як виглядає і чим займається

Тато Злати Огнєвіч усе життя пропрацював хірургом. Тож коли почалося повномасштабне вторгнення, не схотів їхати за кордон в евакуацію, а продовжив рятувати життя українських солдатів.

Талановита людина талановита у всьому: народна артистка і мама двох дітей Могилевська пішла в сферу Фреймут

Усім нам відома Наталія Могилевська. Її всі знають як зіркову співачку, але заводна артистка встигає все, і мало хто знає про іншу її діяльність. Сьогодні ми розповімо, який проект вона готує.

Краще смаженої картоплі: коли не знаю, що приготувати, роблю картопляні язички. Улюблена страва на всі роки

Якщо треба зготувати щось дуже дешеве на вечерю, підійдуть картопляні язички. Основними інгредієнтами є борошно й картопля. Тож вийде дуже смачно і при цьому бюджетно.