Спробуєте раз і запам’ятаєте рецепт назавжди: смачний салат з рибною консервою на будь-яке свято. Без мороки

Цей салат з рибною консервою дуже швидкий у приготуванні і виручить вас, коли гості зненацька до вас завітають. При цьому салат дуже смачний, ніжний і соковитий.

З рибною консервою готують не тільки традиційний салат Мімоза, існують й інші рецепти. Пропонуємо до вашої уваги дуже смачний рецепт салату з рибою, яйцями і зеленим горошком. Інгредієнти у цій страві ідеально поєднуються між собою. Салат виходить дуже ніжним, соковитим і має пікантний смак.

Необхідні інгредієнти:

  • рибна консерва – 1 банка;
  • яйця – 3 шт;
  • зелена цибуля – 1 пучок;
  • зелений горошок – пів банки;
  • сіль, перець, майонез за смаком.

Спосіб приготування:

Рибна консерва, яку ви оберете напряму вплине на смак вашої страви. Для цього салату ідеально підійде тунець у власному соці, горбуша або лосось. Також можна взяти і більш прості консерви типу сардини, чи скумбрії. Обирайте консерву не в олії, а у власному соці.

Рибу потрібно віддділити від рідини і дрібно нарізати або розім’яти вилкою. Зарання відварені і охолоджені яйця дрібно нарізаємо. Шматочки мають розміром, як зелений горошок. Зелену цибулю також дрібно нарізаємо.

Рецепт смачного і ніжного салату з рибною консервою
Рецепт смачного і ніжного салату з рибною консервою

Змішуємо рибу, яйця, горошок та зелену цибулю. Додаємо сіль, перець та майонез за смаком. Салат перемішуємо і відразу подаємо до столу. Заправленим цей салат можна зберігати в холодильнику всього кілька годин, тому якщо ви хочете приготувати його завчасно, тоді заправляйте його безпосередньо перед подачею на стіл. Також в цей салат можна додати огірок, він надасть приємної свіжості салату. В сезон, додавайте до цього салату свіжі кріп та петрушку.

Зверніть увагу, що для цього салату важливо обирати майонез високої жирності та ще смачніше буде, якщо використати домашній майонез. Готується він дуже просто, головне мати погружний блендер.

Смачного і готуйте з задоволенням!

Популярне

Схожі статті

Тераса на березі річки: Наталія Могилевська показала частину свого будинку, куди щоранку виходить в халаті

Наталія Могилевська показала розкішну терасу у своєму будинку на березі річки, яку тільки нещодавно закінчила будувати. Співачка зауважила, що тепер має велику родину та усім повинно вистачати місця.

Соковитий, повітряний та ароматний ромовий пиріг до чаю: рецепт з кулінарного зошита мами з усіма секретами

Ромовий пиріг – це класичний десерт, який не залишить байдужим жодного ласуна. Сподіваємося, що цей рецепт стане вашим улюбленим, і ви будете радувати своїх близьких цим ароматним і ніжним пирогом.

Як виглядає реальний чоловік Олени Кравець з “Кварталу 95”: до шлюбу з ним її знали як Лєну Маляшенко

Лєну Маляшенко та Сергія Кравця звів КВК. Вони разом грали у криворізькій команді. У день свого 18-річчя він зізнався в коханні. Весілля зіграли лише через 5 років, коли Олена врешті завагітніла.