Салат “Моментальний” побив всі рекорди по швидкості з’їдання: готую з крабових паличок і плавленого сиру

Салат "Моментальний" виручить, якщо гості несподівано до вас завітають. Він готується дуже швидко і при цьому має відмінний смак, який сподобається кожному.

Салати з крабовими паличками є одними з найпопулярніших у нашій країні. Більшість готують традиційний салат з крабами, кукурудзою та яйцями. Та це далеко не найсмачніший салат, який можна приготувати з цим продуктом. Пропонуємо до вашої уваги дуже смачний, ніжний і соковитий салат з крабовими паличками, який швидко і просто готується.

Необхідні інгредієнти:

  • крабові палички – 200 г;
  • яйця – 4 шт;
  • морква по-корейськи – 250 г;
  • сирки плавлені – 2 шт;
  • майонез за смаком.

Спосіб приготування:

Крабові палички у цьому салаті формують смак всієї страви, тому обирайте якісні краби, соковиті і з яскравим смаком. Крабові палички нарізаємо соломкою або ділимо на волокна. Відварені та охолоджені яйця натираємо на крупну тертку. Також в салатник додаємо моркву по-корейськи.

Рецепт швидкого і смачного салату з крабових паличок і плавленого сиру
Рецепт швидкого і смачного салату з крабових паличок і плавленого сиру

Плавлений сирок натираємо на крупну тертку. Для того, щоб він не прилипав до тертки, покладіть сирок на 15 хвилин в морозильну камеру. Заправляємо салат майонезом і після того куштуємо його на сіль та перець. За необхідності присолюємо.

Готовий салат відразу подаємо до столу. В заправленому вигляді він може стояти всього кілька годин, тому заправляйте страву безпосередньо перед подачею на стіл. Якщо ви хочете зробити цей салат більш легким, для заправки змішайте у рівних пропорціях майонез і сметану.

Цей салат виходить дуже смачним, а інгредієнти в ньому відмінно поєднуються. Плавлений сирок та яйця надають цьому салату ніжності, а морква по-корейськи – пікантність та гостринку. Такий салат сподобається, як дорослим, так і дітям.

Готуйте з задоволенням!

Популярне

Схожі статті

Я й не здогадувалась, що можна зробити це так просто: з фаршу, грибів та сиру готую шикарний соковитий рулет

Соковитий рулет із фаршу, грибів та сиру – це справжня знахідка для тих, хто хоче здивувати дорогих їдоків чимось особливим. Такий рулет виходить надзвичайно ароматним і ніжним.

“Зрадила Україну”: Віталій Козловський відреагував на звинувачення його зведеної по батьку сестри Олени

У наш час, коли інформація поширюється блискавично, особливо важливо бути уважними до деталей і перевіряти факти. Нещодавно сталася прикрість між одним виданням та Віталієм Козловським.

Щоб вареники не розвалилися під час варіння роблю таку фішку: секрет еластичного тіста, перевірений роками

Кожен, хто хоча б раз готував вареники, знає, що тісто — це ключовий елемент страви, бо в ідеалі вони мають бути м'якими, злегка пружними, тримати форму й не розповзатися у воді.