Надія Матвєєва показала, як готувати сирні вафлі: начинки у ведучої різні – солодка з сиром, солона з куркою

Ведуча Надія Матвєєва вирішила порадувати своїх фоловерів свіженьким рецептом Сирних вафель. З одного тіста можна приготувати солону закуску чи десерт у залежності від начинки.

Вам знадобиться:

  • 200 г м’якого сиру;
  • 50 г цукру;
  • 2 яйця;
  • 50 г вершкового масла;
  • 0,5 ч.лож. ванільного цукру;
  • 8 г розпушувача;
  • 120 г борошна;
  • 1 дрібка солі.
Надія Матвєєва приготувала вафлі з двома начинками

Під жваву музику та з гарним настроєм Надія Матвєєва взялася до роботи на кухні. Спочатку змішала вершкове масло й цукор, додавши сіль та ванільний цукор. Маса вийшла однорідною.

Після цього Надя вбила у суміш яйця. Перемішала. Тепер настала черга кисломолочного сиру. Ще раз перемішала. Далі взялася за борошно, змішавши його з розпушувачем.

Отримане тісто відправила до електровафельниці. За 5 хвилин вафлі були вже готові. Тим часом Матвєєва перейшла до приготування начинки. Солону, напевно, зробила для свого коханого, який на 20 років молодший.

Надія Матвєєва приготувала вафлі з двома начинками

Для чоловічої начинки філе курячих стегенець спочатку замаринувала в спеціях з додаванням болгарського перцю 7 хвилин і підсмажила в мультипекарні протягом 5 хвилин.

Готові вафлі господарочка змастила вершковим сиром, змішавши його навпіл зі сметаною. Далі прикрасила конструкцію листям салату, перцем і лише потім виклала поверх м’ясо.

Солодку жіночу начинку Надя приготувала, змішавши вершковий сир зі сметаною в пропорції 1:1. Додала трішки цукру. Виклала суміш на вафлю й прикрасила ягідками. Схоже, наїдок неабияк зацікавив підписників Інстаграм-сторінки блогерки.

Всі стали цікавитися ціною та потужністю агрегату. Дехто пригадав, що давно не використовував вафельницю та поліз на далеку поличку, щоб дістати. Всі подякували Матвєєвій за подібний майстер-клас.

Популярне

Схожі статті

На свята їм тільки цей салат і ніякі закуски вже не хочу! Ваші гості будуть випрошувати рецепт

Всього з чотирьох простих інгредієнтів виходить неймовірно смачний салат. Цей рецепт мало хто знає, тому ви точно здивуєте гостей, поставивши на стіл саме цю страву.

Десь таке вже бачили: Андрій Бєдняков знімає шоу, яке ідентичне проєкту Кацуріна. Дорофєєву теж забере?

Все більше набуває популярності гастро-шоу Міші Кацуріна та Антона Птушкіна. Проте не тільки вони хочуть розвиватися з цьому напрямку. Як в цій сфері опинився телеведучий Андрій Бєдняков?

Він стане вашим улюбленим: рецепт святкового рулету з курятини, який просто тане у роті

Курячий рулет – дуже смачна та оригінальна страва, яка урізноманітнить ваш святковий стіл. Готуються такі рулети дуже просто, а смак у них неперевершений.