Гості з’їдять цілий таз: ідеальний рецепт салату з крабовими паличками і сиром – смачно, соковито і нарядно

Салат з крабовими паличками і сиром виходить не лише нарядним і апетитним, а й дуже смачним. Інгредієнти в цій страві ідеально поєднуються між собою.

Якщо ви любите дивувати гостей новими і смачними стравами, приготуйте цей неймовірно смачний салат з крабовими паличками і сиром. Він виходить дуже смачним, ніжним і соковитим. Крім того, салат гарно виглядає і прикрасить ваш святковий стіл.

Необхідні інгредієнти:

  • крабові палички – 400 г;
  • помідори – 500 г;
  • консервована кукурудза – 270 г;
  • часник – 2 зуб.;
  • твердий сир – 200 г;
  • білий хліб – 150 г;
  • зелень;
  • сіль, перець, майонез за смаком.

Спосіб приготування:

Для цього салату можна використовувати магазинні сухарики, та смачніше буде, якщо приготувати їх вдома. Для цього з нарізаного білого хліба зріжте скоринки, а сам хліб наріжте невеличкими кубиками.

На пательню наливаємо рослинну олію і спеції: сіль, перець та паприку. Коли все розігіріється, вкидаємо нарізаний хліб, перемішуємо і обсмажуємо до хрумкої скоринки.

Рецепт святкового салату з крабовими паличками і сиром
Рецепт святкового салату з крабовими паличками і сиром

Гріночки охолоджуємо.

Для формування салату беремо плоску тарілку і кондитерське кільце.

Помідори очищаємо від серцевинки і нарізаємо кубиком. Додаємо до томатів видавлений часник, трохи солі і майонез. Все перемішуємо і викладаємо першим шаром. Наступним шаром викладаємо нарізані кубиком крабові палички. Змащуємо цей шар майонезом.

Рецепт святкового салату з крабовими паличками і сиром
Рецепт святкового салату з крабовими паличками і сиром

Далі нарізаємо невеличкий пучок будь-якої зелені. Підійте кріп, петрушка, зелена цибуля. Викладаємо нарізану зелень наступним шаром.

Далі викладаємо консервовану кукурудзу. Змащуємо її майонезом. Наступним шаром викладаємо натертий на крупній тертці твердий сир. Робимо сіточку з майонезу і засипаємо все гріночками.

Готовий салат відразу подаємо до столу. Також такий салат можна готувати не шарами, а перемішати все у салатнику.

Смачного!

Популярне

Схожі статті

Я й не здогадувалась, що можна зробити це так просто: з фаршу, грибів та сиру готую шикарний соковитий рулет

Соковитий рулет із фаршу, грибів та сиру – це справжня знахідка для тих, хто хоче здивувати дорогих їдоків чимось особливим. Такий рулет виходить надзвичайно ароматним і ніжним.

“Зрадила Україну”: Віталій Козловський відреагував на звинувачення його зведеної по батьку сестри Олени

У наш час, коли інформація поширюється блискавично, особливо важливо бути уважними до деталей і перевіряти факти. Нещодавно сталася прикрість між одним виданням та Віталієм Козловським.

Щоб вареники не розвалилися під час варіння роблю таку фішку: секрет еластичного тіста, перевірений роками

Кожен, хто хоча б раз готував вареники, знає, що тісто — це ключовий елемент страви, бо в ідеалі вони мають бути м'якими, злегка пружними, тримати форму й не розповзатися у воді.