Молоко, яйця та банани: без борошна й духовки готую вологий пиріг за короткий час такий, що пальчики оближеш

Зараз розповімо, як приготувати для всієї родини неймовірну смакоту до чаю та кави, навіть не використовуючи борошно. Спробуйте цей рецепт, бо простіше та легше нічого не вигадати.

А ще фішка такого смаколика у тому, що для його приготування не потрібна духовка. З таким десертом впорається не тільки досвідчений кухар, а й навіть початківець. До того ж всього чотири простих продуктових інгредієнти необхідно мати у своєму кухонному арсеналі. Отже, варто спробувати приготувати такий простий десерт власними руками.

Для зручності приготування скористайтеся блендером-подрібнювачем.

Інгредієнти

  • Цукор 100 г
  • Яйця курячі середнього розміру 4 штуки
  • Банани стиглі 4 штуки
  • Молоко 400 мл

Приготування

Банановий пиріг без борошна та духовки
  1. Візьміть яйця та розбийте їх у чашу блендера.
  2. Чотири стиглих банани відчистьте від шкірки та спочатку наріжте не широкими кружечками, а потім відправте їх до яєць.
  3. Влийте у блендер молоко та перебийте ним ці продукти до однорідної без грудок маси.
  4. Наступним кроком стане приготування карамелі з цукру. Для цього у розігріту сковорідку всипте цукор і, постійно помішуючи, розплавте його, перетворивши на золотисто-коричневу карамель.
  5. Потім вилийте її на дно неширокої каструлі. Дайте їй добре розтектись, а тоді влийте обережно рідину з блендера. Накрийте її кришкою
  6. Поставте на плиту більш широку й глибоку каструлю з кип’ятком, у яку завантажте ту, що з десертом. У вас повинна вийти так звана “водяна баня”. Готуйте на ній десерт протягом 45-50 хвилин.
  7. Після того зніміть каструльку з бані, приберіть кришку, а замість неї накрийте каструльку пласкою тарілкою й обережно перегорніть її дном вверх. Десерт повинен вийти з місткості легко.
  8. Дайте йому охолонути, а потім нарізайте на порції та смакуйте.

Популярне

Схожі статті

Лілія Ребрик після хрещення показала обличчя крихітки: чи схожі сестри між собою та хто з них мамина копія

Сім'я Лілії Ребрик та Андрія Дикого завжди викликала захоплення серед шанувальників. І нещодавно Лілія знову поділилась зворушливими фотографіями своїх доньок, включаючи найменшу, яку вже похрестили.

Закусок багато не буває: огірки по-корейськи — знаменита страва кімчі. Це не лише смачно, а ще й корисно

Коли справа доходить до корейської кухні, багато хто експериментує з різноманітними стравами, щоб відчути екзотичні смаки та нові кулінарні враження. Але на першому місці — знаменита кімчі з огірків.

Українська Південна Пальміра не гірше Мальдівів: Леся Нікітюк приїхала в Одесу й приголомшила своїм виглядом

Леся Нікітюк ніколи не відмовляє собі похизуватися своїми принадами та зробити цікаві фото з міст, де вона буває по роботі або просто відпочиває.