Корейський кухар навчив мене цьому трюку зі свининою: навіть жорстке м’ясо стане м’яким і ніжним – рецепт

За цим рецептом навіть найжорсткіша свинина буде м'якою і соковитою. Весь секрет у техніці приготування. До вашої уваги, рецепт смачної і ніжної свинини по-корейськи.

Якщо ви любите дивувати своїх рідних новими стравами, спробуйте приготувати смажену свинину по-корейськи. Рецепт дуже простий та результат вас здивує. М’ясо виходить дуже ніжним, соковитим і пряним.

Необхідні інгредієнти:

  • свинина – 800 г;
  • соєвий соус – 3 ст.л;
  • крохмаль – 4 ст.л;
  • розпушувач тіста – 1 ч.л;
  • часник – 3 зуб;
  • мед – 1 ст.л;
  • сухий імбир – 0,5 ч.л;
  • сіль, перець, кунжут за смаком;
  • олія для смаження.

Спосіб приготування:

Свинину (філе) ріжемо на невеликі шматки, товщиною 0,5 см. Шматки мають бути, як невеличкі відбивні. Злегка відбиваємо м’ясо молотком. Ножицями по кругу кожного шматка робимо невеликі надрізи, як на фото.

Рецепт свинини по-корейськи у пряному соусі
Рецепт свинини по-корейськи у пряному соусі

Перекладаємо свинину у миску, додаємо сіль, перець, соєвий соус і розпушувач тіста. Саме цей секретний інгредієнт робить м’ясо м’яким. Все ретельно перемішуємо і додаємо крохмаль. Перемішуємо м’ясо так, щоб кожен шматочок був у крохмалі.

На пательню наливаємо рафіновану олію, розігріваємо і викладаємо шматки свинини. Обсмажуємо м’ясо з двох боків до золотистості.

Рецепт свинини по-корейськи у пряному соусі
Рецепт свинини по-корейськи у пряному соусі

Обсмажуємо так всі шматочки свинини і складаємо їх у тарілку. Далі в ту сковорідку, де смажилося м’ясо, вичавлюємо часник, додаємо сухий імбир, мед і 2 ст.л соєвого соусу. Все добре прогріваємо і додаємо до пательні обсмажену свинину.

Тушкуємо м’ясо у соусі ще кілька хвилин, постійно помішуючи. Після цього страву посипаємо кунжутом і подаємо до столу.

Така страва ідеально смакує з рисом, картоплею або овочевим салатом. М’ясо дуже ніжне, соковите і має приємний пряний смак з легкою солодкістю і пікантністю від часнику.

Не бійтеся експериментувати на кухні. Смачного!

Популярне

Схожі статті

Караоке на майдані в США. Ігор Кондратюк в черговий раз поїхав до Америки: збирає гроші чи відвідує доньку?

Телешоу "Караоке на майдані" давно стало культовим в українському телеефірі. Але відомий телеведучий Ігор Кондратюк знову поїхав з ним у турне до США, залишаючи глядачів розмірковувати про це.

Ця закуска зі святкового столу завжди зникає першою: курячі трубочки з зеленою цибулею та плавленим сирком

Коли справа доходить до святкового столу, хочеться здивувати гостей не лише смаком, але й виглядом страв. Трубочки з курячої грудки із зеленою цибулею та плавленим сирком — саме те, що треба.

Найсмачніший яблучно-карамельний пиріг: французький “Тарт Татен”. Десерт, який смакує з морозивом. Рецепт

Рецепт яблучно-карамельного пирога, який сподобається як дорослим, так і дітям. Розповідаємо, як спекти справжній французький пиріг із ідеальною начинкою.