У деяких ресторанах це фірмовий десерт! Оксамитовий торт без випічки: відпочиваю від духовки, і не дарма

Оксамитовий торт не потрібно випікати в духовці. Робиться усе швидко, тож невдовзі на столі з'являється смаколик, від якого неможливо відірватися. Тільки встигатимете доливати чай.

Якщо не хочеться возитися з замішуванням тіста та розкочуванням коржів, можете запросто обійтися без випікання у духовці чи смаження на пательні. Потрібно буде лише заварити крем, а замість коржів використати придбане в магазині печиво.

Вам знадобиться:

  • 600 г печива;
  • 1,5 л молока;
  • 2 яйця;
  • 200 г цукру;
  • 3 ст.лож. з гіркою крохмалю;
  • 3 ст.лож. борошна;
  • 10 г ванільного цукру;
  • 100 г вершкового масла.
Оксамитовий торт без випікання

Починайте приготування Оксамитового торту з крему. Вбийте яйця у глибоку мисочку. Перемішайте вінчиком до однорідності. Всипте пакетик ванільного цукру. Додайте борошно й крохмаль. Влийте 1 склянку молока. Продовжуйте перемішувати вінчиком, щоб не було жодної грудочки.

Оксамитовий торт без випікання

Влийте решту молока, але не всю порцію відразу, а частинами, щоразу ретельно перемішуючи масу. Перелийте суміш у каструлю й уварюйте на слабкому вогні близько 15 хвилин. Постійно помішуйте крем.

Коли крем буде ще гаряченьким, додайте шматочок вершкового масла й розмішуйте, допоки він повністю не розчиниться. Дно форми змастіть невеликою кількістю крему. Далі викладіть шар печива. Якщо залишаються місця, закрийте їх половинками чи четвертинками печива.

Оксамитовий торт без випікання

Знову змастіть кремом. На цей раз уже більшу порцію додавайте. Так і перекладайте шари печива з кремом. Зверху має бути крем. Готовий виріб поставте до холодильника. Витримайте 8 годин, щоб печиво гарненько просоталося.

Оксамитовий торт без випікання

Коли дістанете готовий Оксамитовий торт без випічки, прикрасьте його на власний смак. Можете крихтою від печива. Якщо є можливість, то подрібненими горішками чи натертим на тертушці шоколадом.

Ще один рецепт торта без випікання можете почерпнути з відео:

Популярне

Схожі статті

Як виглядають усі чоловіки Наталії Могилевської та що відомо про її нового коханого: “Вірю, що він фартовий”

Наталія Могилевська розповіла, що знайшла своє кохання і тепер по-справжньому щаслива. Однак до цього їй не щастило у любовних справах. Дізнайтеся, як виглядають усі чоловіки співачки.

Ех, Слава, а міг би стати зятем крутого олігарха: Дьомін розповів, чому не склалися його стосунки з мажоркою

Слава рідко розповідає про своє особисте життя, але його коментарі дозволяють скласти уявлення про нього самого. Нещодавно він поділився однією історією своїх стосунків, що викликала певний резонанс.

Більше піцу не замовляю: равлики з листкового тіста з неймовірною начинкою в 500 разів краще за будь-що

Якщо ви вважаєте, що піца – це вершина кулінарного задоволення, настав час переглянути свої вподобання. Равлики з листкового тіста з начинкою можуть змінити ваші уявлення про ідеальний перекус.