Все, як я люблю: печиво без яєць з того, що є вдома. Приготувати швидше, ніж сходити в магазин за випічкою

Це печиво виходить таким смачним і вершковим, що просто тане у роті. Для його приготування вам знадобиться всього 4 інгредієнти і зовсім небагато часу.

Домашнє печиво за цим рецептом виходить набагато смачнішим магазинного. Воно м’яке, ніжне і має приємний вершковий смак. В якості начинки для цього печива ви можете використати джем, варене згущене молоко або шоколад. Всі ці інгредієнти відмінно поєднуються з м’яким і ніжним пісочним печивом.

Необхідні інгредієнти:

  • вершкове масло – 180 г;
  • борошно – 250 г;
  • розпушувач тіста – 1 ч.л;
  • сіль, ваніль – 1 дрібка;
  • джем – 2 ст.л.

Спосіб приготування:

Масло завчасно потрібно дістати з холодильника, щоб воно стало м’яким. У глибоку миску перекладаємо масло, додаємо до нього дрібку солі, цукор, ваніль і перетираємо це лопаткою. Далі у масляну суміш просіюємо борошно з розпушувачем тіста. Руками замішуємо тісто. Воно має вийти м’яким та еластичним і не липнути до рук.

Рецепт домашнього печива без яєць за 15 хвилин
Рецепт домашнього печива без яєць за 15 хвилин

Для зручності тісто ділимо на 3 рівні частини. З кожної робимо кульку. Розкачуємо тісто у ковбаску і нарізаємо на шайбочки. Кожну шайбочку потрібно скачати у кульку і викласти на деко, застелене пергаментним папером. Під час випіканння печиво злегка розтечеться і буде мати більш плоску форму.

Рецепт домашнього печива без яєць за 15 хвилин
Рецепт домашнього печива без яєць за 15 хвилин

Випікаємо печиво при температурі 170 градусів 25 хвилин. Одразу після випічки воно дуже м’яке та ніжне, тож не знімайте його відразу, дайте охолонути їм 10 хвилин.

Печиво ділимо по парам. На одне печиво накладаємо джем і закриваємо його іншим печивом. Замість джему можна використати згущене молоко або розтоплений шоколад.

Рецепт домашнього печива без яєць за 15 хвилин
Рецепт домашнього печива без яєць за 15 хвилин

Для того, щоб печиво виглядало більш апетитно і нарядно, можна обваляти його в суміші цукрової пудри і звичайного цукру.

Готове печиво виходить дуже смачним та ніжним. Воно ідеально смакує до ранкової кави, чи вашого улюбленого чаю.

Смачного!

Популярне

Схожі статті

Готую одразу по три рибки: найсмачніший оселедець без звичного розсолу. Їсти можна буде вже за кілька годин

Особливий розсіл для оселедця допоможе вам приготувати настільки апетитну рибу, що такого делікатесу ви ще не куштували. Ділимось найкращим рецептом.

Остапчук повів дружину на базар – 1,5 кг полуниці, 0,5 кг малини, 0,5 кг абрикос, 1 кг черешні. Скільки грн?

Особисте життя Володимира Остапчука завжди було яскравим і цікавим. Після двох шлюбів український телеведучий одружився втретє. Його обраниця молодша за нього на 16 років, а їхнє спільне життя дивує.

Усі мої подруги на дієті обожнюють мене: суфле без зайвих калорій. За смаком виходить як дорогий десерт

Смачне й таке ніжне домашнє суфле не просто ідеально доповнить ваше вечірнє чаювання, але й дозволить створити фігуру мрії. Розповідаємо про по-справжньому казковий рецепт.