Давно не купую магазинні солодощі, бо готую власноруч: цукерки без цукру, борошна та шоколаду. Рецепт

Розглянемо легкий рецепт найсмачніших домашніх цукерок! Спробуйте хоч раз приготувати ці солодощі, і ви назавжди забудете про магазинний продукт.

Багато господинь вже давно перейшли на домашні цукерки, адже приготувати їх дуже просто. Потрібно лише кілька доступних інгредієнтів і трохи вашого часу. Такі солодощі обов’язково порадують своїм насиченим й натуральним смаком. Головна причина, чому варто приготувати цукерки власноруч — впевненість у складі.

Пропонуємо рецепт домашніх трюфелів без додавання цукру, борошна та шоколаду. Для того, щоб приготувати цей вишуканий десерт, не потрібна навіть електроенергія. Читайте про покроковий рецепт детальніше.

Інгредієнти

  • Молоко (сухе) – 60 г (3 ст. ложки)
  • Какао-порошок – 40 г
  • Масло кокосове або вершкове – 15 г
  • Вода – 90 мл
  • Підсолоджувач – до смаку
  • Горіхи для обвалювання
  • Фундук цілий
Цукерки без цукру, борошна та шоколаду
Цукерки без цукру, борошна та шоколаду

Приготування

  1. Підготувати необхідні інгредієнти зі списку.
  2. У глибокій тарілці змішати сухе молоко, какао-порошок, підсолоджувач до смаку та добре перемішати.
  3. Поступово вливати воду кімнатної температури та добре вирішати масу за допомогою вінчика. Вона повинна бути консистенції шоколадної глазурі.
  4. Відправити в мікрохвильову піч на 35-40 секунд. Теж саме повторити ще 4 рази, після кожного разу перемішувати вінчиком.
  5. Додати кокосове або вершкове масло та знову перемішати. Відправити в холодильник на кілька годин для застигання. Охолоджена маса не повинна прилипати до рук.
  6. Подрібнити улюблені горіхи на крихту.
  7. З шоколадної маси сформувати цукерки бажаної форми та обваляти в горіховій крихті. Для приготування таких цукерок із горіхом, на будь-якому етапі формування сховати горішок у масу.

Готові цукерки подавайте до сімейного чаювання! Спробуйте приготувати й діліться рецептом із близькими. Смачного!

Популярне

Схожі статті

Чи то вона так добре збереглась, чи він не дуже виглядає: Святослав Вакарчук показав себе поряд з мамою

Лідер української рок-групи "Океан Ельзи" Святослав Вакарчук вразив своїх шанувальників, опублікувавши фото своєї матері: майже 77-річна жінка має чудовий вигляд.

Готую ліниві вареники з сирною начинкою за рецептом моєї бабусі: без додавання борошна. Ідеальне тісто!

Розповідаємо, як приготувати ідеальні палюшки з сиром і зеленню. На смак вони нагадають галушки, а за формою схожі на пальчики. Обов'язково спробуйте!

Чудовий салат, який ніколи не набридне: всього 4 інгредієнти та 10 хвилин. Мій улюблений рецепт з шинкою!

Пропонуємо мега смачний салат швидкого приготування, який вам обов'язково сподобається. Впевнені, що ця закуска стане улюбленою у вашій сім'ї.