Цей салат за 5 хвилин вперше спробувала в ресторані. З тих пір готую його постійно: вже 20 років не набридає

Салат з шинкою і сиром виходить ситним і водночас свіжим. Інгредієнти в ньому відмінно поєднуються між собою. Такий салат сподобається кожному.

Якщо вам набридли традиційні Олів’є та Шуба, приготуйте салат з шинкою та сиром. Це салат, в якому інгредієнти ідеально поєднуються між собою. Крім шинки та сиру у ньому присутні овочі, які надають салату свіжості та легкості. Така страва точно першою піде на святковому столі.

Необхідні інгредієнти:

  • копчена ковбаса або шинка – 200 г;
  • болгарський перець – 1 шт;
  • яйця – 3 шт;
  • помідори – 2 шт;
  • огірки – 2 шт;
  • твердий сир – 150 г;
  • кріп – 1 пучок;
  • майонез – 3 ст.л;
  • сіль, перець за смаком.

Спосіб приготування:

Яйця потрібно попередньо зварити і охолодити.

Огірок нарізаємо середнім кубиком і перекладаємо у салатник. Так само нарізаємо болгарський перець і помідори. Кріп дрібно ріжемо, а твердий сир тремо на крупній тертці. Яйця також ріжемо кубиком.

У цей салат можна використовувати копчену ковбасу або копчену шинку. Також можна використовувати копчену курку, а ось варене м’ясо в цьому салаті буде прісним і непомітним серед інших продуктів.

Рецепт святкового салату з шинкою і сиром
Рецепт святкового салату з шинкою і сиром

Шинку нарізаємо кубиком і перекладаємо в миску. Додаємо до салату сіль, перець і заправляємо його майонезом. Для цього салату краще обирати майонез високої жирності. Найсмачніше – використовувати домашній майонез.

Готовий салат відразу подаємо до столу, довго в холодильнику він зберігатися не може. Якщо ви хочете приготувати салат завчасно, тоді не заправляйте його, а зробіть це безпосередньо перед подачею на стіл.

Готовий салат виходить дуже смачним і апетитним. Шинка дає цьому салату приємну копчену пікантність, сир – вершкову ніжність, а овочі – свіжість. Обов’язково спробуйте цей салат і ви будете готувати його постійно.

Смачного!

Популярне

Схожі статті

Як виглядає реальний чоловік Олени Кравець з “Кварталу 95”: до шлюбу з ним її знали як Лєну Маляшенко

Лєну Маляшенко та Сергія Кравця звів КВК. Вони разом грали у криворізькій команді. У день свого 18-річчя він зізнався в коханні. Весілля зіграли лише через 5 років, коли Олена врешті завагітніла.

Оля Полякова засвітилася разом з Єфросиніною після чуток про сварку: обрали тактику водити фанатів за ніс?

Оля Полякова дала відповідь щодо чуток про припинення спілкування з Машею Єфросиніною. Прихильники занепокоїлися через те, що нові серії проєкту "Дорослі дівчата" не виходили з Нового року.

Нетрадиційні погляди чи провал з Білоконь? Андрій Данилко розсекретив, чому досі холостякує у свої 50

Вічний холостяк – так все частіше називають улюбленця української публіки Андрія Данилка. Чому відомий та успішний чоловік у 50 років досі не вдягнув обручку?