Всього потроху і склянка: цікавий рецепт сирників на сніданок, які готувала Мурату Налчаджиоглу Лілія Реус

Незрозуміло, чим не догодила колишньому Ані Лорак Мурату Налчаджиоглу друга дружина. Але прожили вони в шлюбі з Лілією Реус всього 5 місяців. А дівчина ж виявилася хазяйновитою.

Певно, щоб довести колишньому чоловіку Мурату Налчаджиоглу, що є вправною господинею, Лілія Реус показала в мережі, скільки сирників здатна приготувати на сніданок.

Дивно, Ані Лорак нічого не готувала, а з нею Мурат прожив цілих 10 років. А Лілія хоч і не боялася кухонної справи, та не спромоглася знайти шлях до серця чоловіка через шлунок. Тож цей шлюб протримався всього 5 місяців.

Лілія Реус поділилися рецептом сирників зі склянкою

А які смачні сирники вміє готувати дівчина! Ви теж можете опанувати рецепт приготування сирників за допомогою склянки. Вийдуть вироби ідеальної форми, схожі на шайбу.

Вам знадобиться:

  • 400 г сиру;
  • 1 велике яйце;
  • 3 ст.лож. борошна;
  • 3 ст.лож. цукру;
  • 3 ст.лож. олії;
  • 1 дрібка солі;
  • 10 г ванільного цукру.

Кисломолочний сир має бути сухим, без сироватки та зернистості. Викладіть його у глибоку миску, роздавіть виделкою. Додайте ванільний цукор, дрібку солі та цукор. Перемішайте. Всипте борошно, вбийте яйце і ще раз ретельно перемішайте.

Лілія Реус поділилися рецептом сирників зі склянкою

Тепер відірвіть шматочок тіста. Покладіть його на присипану борошном поверхню. Накрийте склянкою і покрутіть. Потім переверніть склянку й притисніть денцем. Знову переверніть і покрутіть. Вийде дуже симпатична форма шайбочки.

Лілія Реус поділилися рецептом сирників зі склянкою

Підсмажте сирники з двох сторін до золотавої скоринки. Класти вироби треба на пательню з добре розігрітою олією. Після того як знімете зі сковорідки готові сирники, покладіть їх на паперовий рушник, щоб зайвий жир усотався.

Популярне

Схожі статті

Краще смаженої картоплі: коли не знаю, що приготувати, роблю картопляні язички. Улюблена страва на всі роки

Якщо треба зготувати щось дуже дешеве на вечерю, підійдуть картопляні язички. Основними інгредієнтами є борошно й картопля. Тож вийде дуже смачно і при цьому бюджетно.

Усього 4 інгредієнти, а така смакота: в ресторані спробувала салат, в який закохалася з першого шматочка

Усі ми любимо салати, адже це смачна страва на всі випадки життя. Сьогодні ми підготували рецепт простого салату, для приготування якого потрібні найдоступніші продукти, а смак сподобається кожному.

Картопляна запіканка на сковороді по-швейцарськи: рецепт, як у найкращих ресторанах, але на домашній кухні

Картопляна запіканка - це дуже простий, але при цьому смачний і ситний варіант обіду або вечері нашвидкуруч. Саме такий рецепт запіканки на сковорідці ми сьогодні й підготували. Сподобається кожному.